Veste cumplită pentru români! Temperaturi mici, preţuri mari. Urmează un val uriaș scumpiri!

Iarna pare să își prelungească șederea, astfel că temperaturile scăzute ne vor aduce pagubă în portofel. Fermierii spun că aproape și-au dublat cheltuielile, din cauza ninsorilor abundente și a frigului, aşa că se pregătesc să crească preţurile la legume, carne și brânză. Urmează un val uriaș de scumpiri!

Iarna pare să își prelungească șederea, astfel că temperaturile scăzute ne vor aduce pagubă în portofel. Fermierii spun că aproape și-au dublat cheltuielile, din cauza ninsorilor abundente și a frigului, aşa că se pregătesc să crească preţurile la legume, carne și brânză. Urmează un val uriaș de scumpiri!

Vom vedea, așadar, pe rafturile supermarketurilor, prețuri extrem de ridicate. Un kilogram de brânză de vacă va ajunge la 12 lei și se estimează că, în câteva săptămâni, va continua să crească. Vom avea, deci, brânză puțină și scumpă.

Şi mieii de Paşte se anunţă mai scumpi: până la 20 de lei kilogramul, iar gospodarii pun noile tarife pe seama cheltuielilor suplimentare pe care le au în această perioadă.

Cultivatorii de legume se gândesc şi ei să mărească preţurile.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri