Căutare Live

Veste cumplită pentru români! Temperaturi mici, preţuri mari. Urmează un val uriaș scumpiri!

Iarna pare să își prelungească șederea, astfel că temperaturile scăzute ne vor aduce pagubă în portofel. Fermierii spun că aproape și-au dublat cheltuielile, din cauza ninsorilor abundente și a frigului, aşa că se pregătesc să crească preţurile la legume, carne și brânză. Urmează un val uriaș de scumpiri!

Iarna pare să își prelungească șederea, astfel că temperaturile scăzute ne vor aduce pagubă în portofel. Fermierii spun că aproape și-au dublat cheltuielile, din cauza ninsorilor abundente și a frigului, aşa că se pregătesc să crească preţurile la legume, carne și brânză. Urmează un val uriaș de scumpiri!

Vom vedea, așadar, pe rafturile supermarketurilor, prețuri extrem de ridicate. Un kilogram de brânză de vacă va ajunge la 12 lei și se estimează că, în câteva săptămâni, va continua să crească. Vom avea, deci, brânză puțină și scumpă.

Şi mieii de Paşte se anunţă mai scumpi: până la 20 de lei kilogramul, iar gospodarii pun noile tarife pe seama cheltuielilor suplimentare pe care le au în această perioadă.

Cultivatorii de legume se gândesc şi ei să mărească preţurile.

Sfinții 40 de Mucenici. De ce se beau 44 de pahare cu vin, pe 9 martie... Nu, de data asta chiar nu e doar o găselniță! Românii vor putea cere BANI DE LA STAT pentru mașini și modernizarea case...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri