Antena Căutare

Veste excelentă! Din 2016, copiii din clasele mici vor primi tichete de 200 de lei!

Începând din anul şcolar 2016-2017, elevii din clasele 0-IV vor primi tichete în valoare de 200 de lei pentru plata serviciilor de tipul "şcoală după şcoală"

Începând din anul şcolar 2016-2017, elevii din clasele 0-IV vor primi tichete în valoare de 200 de lei pentru plata serviciilor de tipul "şcoală după şcoală".

Acordarea tichetelor de 200 de lei pentru elevii înscrişi la after school a primit raport favorabil de la membrii Comisiei pentru Învăţământ din Camera Deputaţilor.

Pentru a beneficia de tichete pentru after school, părinţii trebuie să facă cereri pentru fiecare copil în parte, la sfârşitul anului şcolar sau la momentul înscrierii la şcoală. Suma de 200 de lei este stabilită în funcţie de indicatorul social de referinţă şi se indexează anual cu indicele de inflaţie.

Vezi continuarea AICI.

SCHIMBARE RADICALĂ de legislaţie. Toţi şoferii vor fi OBLIGAŢI să facă acest TEST... Sfaturi incredibile pentru elevele din România! Anunţul făcut de un secretar de stat în Ministerul Educaţiei: "Piep...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x