Veste excelentă pentru tineri! Statul român oferă teren gratuit pentru construcția de case! Care sunt condițiile

 
+2 click pentru
galerie

Veste excelentă pentru tinerii din România, după ce statul a anunțat că oferă teren gratuit celor care doresc să își construiască o casă.

Statul oferă în anul 2018 teren gratuit acelor tineri cu vârstele între 18 și 35 de ani care doresc să își construiască o casă.

Practic, terenul este acordat pentru folosinţă gratuită cât timp există casa de pe el, iar acesta poate fi cumpărat ulterior de la stat, informează avocatnet.ro.

Pentru a putea cere teren gratuit de la stat, tinerii trebuie să aibă cel puţin 18 şi cel mult 35 de ani. Iar la data depunerii şi la data rezolvării solicitării nu trebuie să fie proprietari ai unei locuinţe sau ai unui teren destinat construirii unei case, indiferent în ce localitate ar fi acestea.

Nepotul Regelui Mihai, declarație total neașteptată chiar înainte de participarea la parastas! „Este adevărat ce se zice?”

"Prezenta lege reglementează regimul atribuirii, la cerere, tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani a unei suprafeţe de teren, din terenurile aflate în domeniul privat al unităţilor administrativ-teritoriale, pentru construirea unei locuinţe proprietate personală. Atribuirea terenului se face în folosinţă gratuită pe durata existenţei locuinţei proprietate personală, în limita suprafeţelor disponibile, prin hotărâre a consiliului local al comunei, oraşului, municipiului sau sectorului municipiului Bucureşti în care este situat terenul", prevede actul normativ, potrivit celor de la puterea.ro.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe