Căutare Live

Veste importantă pentru șoferii din România! Se schimbă permisele auto

Autoritățile din România vor să modifice permisele de conducere, astfel încât acestea să ofere cât mai multe informații despre posesorii lor. În cazul în care schimbarea va fi aprobată, atunci permisele auto vor fi schimbate până la finalul anului 2016.

Pe noile documente vor apărea problemele medicale ale conducătorului, care pot influența comportamentul său de la volan. Astfel, va apărea scris dacă șoferul e purtător de ochelari, de aparat auditiv sau dacă are vreo proteză la mâini ori picioare.

În plus, după cum scriu și cei de la Libertatea, cei care au făcut școala și au dat examenul auto pe mașini cu cutie automată vor avea adăugat acest lucru pe spatele permisului și nu vor putea conduce o mașină cu cutie manuală.

Vrei să te ai bine cu șeful și să fiți prieteni? Nimic mai simplu! Dar pregătește-te să plătești!... Parastasul părintelui Arsenie Boca, eveniment cu zeci de mii de credincioși! Ce se întâmplă în această perioadă la Mănăs...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri