Antena Căutare

Veste URIAȘĂ pentru fumători! Ce se poate întâmpla în următoarele zile! Se va fuma din nou în localuri?

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, că nu susţine modificarea Legii privind fumatul în spaţiile publice, dar ar trebui ca Secretariatul General al Camerei Deputaţilor să amenajeze locuri speciale pentru fumători, în condiţiile în care clădirea este foarte mare. În prezent, atât la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat, sunt amenajate mai multe astfel de locuri

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, că nu susţine modificarea Legii privind fumatul în spaţiile publice, dar ar trebui ca Secretariatul General al Camerei Deputaţilor să amenajeze locuri speciale pentru fumători, în condiţiile în care clădirea este foarte mare. În prezent, atât la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat, sunt amenajate mai multe astfel de locuri.

Întrebat dacă susţine modificarea Legii privind fumatul în spaţiile publice, Dragnea a răspuns: „Păi nu aş susţine, că ne-am obişnuit. (...) Eu am trecut pe altele, pe d-alea cu abur”.

Liderul PSD a mai spus că ar trebui să se amenajeze în Parlament spaţii speciale unde să se poată fuma.

„Aici totuşi ar trebui să se amenajeze nişte locuri pentru fumat. Am vorbit cu Secretariatul General să încerce să găsească. Clădirea e foarte mare”, a conchis preşedintele Camerei Deputaţilor.

Însă, în Palatul Parlamentului, atât la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat, sunt amenajate mai multe astfel de locuri, pe unele terase şi în unele curţi interioare.

În 3 ianuarie, când se forma Guvernul, premierul desemnat Sorin Grindeanu a fost filmat fumând în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, în momentul în care uşa era întredeschisă.

Liviu Dragnea a declarat atunci, referitor la legea care interzice fumatul în spaţiile publice, că această chestiune nu a fost abordată în programul de guvernare, dar legea trebuie să rămână aşa, chiar dacă şi el este fumător.

“Trebuie să recunosc că în programul de guvernare nu am abordat acest subiect, dar mă înclin în faţa lui Florin (Florian Dorel Bodog, ministrul Sănătăţii - n.r.) şi o să merg pe mâna lui. Chiar dacă sunt fumător, totuşi legea trebuie să rămână aşa. Chiar dacă vă supăraţi voi, fumătorii, aşa trebuie să rămână legea”, spunea liderul PSD.

Conform Legii antifumat, fumatul în spaţiile publice închise este interzis, iar contravenienţii pot fi sancţionaţi cu amendă între 100 şi 500 de lei.

La un pas să-şi piardă piciorul. În România, i s-a spus că are cancer osos, dar în Italia, a aflat că e perfect sănătos!... Se schimbă VREMEA RADICAL! Ce surprize ne aşteaptă în zilele următoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x