Antena Căutare

Veterani de război de 100, respectiv 101 ani, vizitați de militarii. Ce surprize le-au adus cu ei soldații

Veteranul de război Gheorghe Voiculescu, din Vaslui, luptător în Al Doilea Război Mondial, a primit, marţi, cu ocazia împlinirii vârstei de 100 de ani, o diplomă de excelenţă, fiind vizitat de militari, care de asemenea, nu l-au uitat nici pe Dumitru Vidinaru, de 101 ani, și el tot veteran.

Veterani de război de 100, respectiv 101 ani, vizitați de militarii. Ce surprize le-au adus cu ei soldații
Veteran de război omagiat la Vaslui. | ziaruldevaslui.ro

Diploma i-a fost oferită din partea conducerii Regimentului 52 Artilerie Mixtă "General Alexandru TELL" Bârlad, scrie Agerpres.

"Emoţii, respect şi recunoştinţă. Acestea au fost sentimentele trăite de reprezentanţii Regimentului 52 Artilerie Mixtă "General Alexandru TELL" Bârlad, când l-au întâlnit pe lt.col (rtr) Voiculescu Gheorghe, veteran din Al Doilea Război Mondial, la împlinirea venerabilei vârste de 100 ani. "

Veteranul, care astăzi și-a aniversat centenarul, a primit în semn de recunoștință și considerație o diplomă de excelență, un album cu fotografii, dar și alimente pentru sărbătorile de Paște.

Călin Popescu Tăriceanu: "Nu voi vota prelungirea stării de urgență" Ce justificări aduce președintele ALDE

"Cu această ocazie, în semn de preţuire şi aleasă consideraţie i-au fost acordate din partea conducerii regimentului, un album foto cu amintiri, diploma de excelenţă şi produse specifice sărbătorilor pascale. Lt.col (rtr) Voiculescu Gheorghe s-a bucurat de prezenţa noastră şi ne-a împărtăşit experienţele pe care le-a trăit în timpul războiului, la Cotul Donului", au transmis reprezentanţii Regimentului 52 Artilerie Mixtă "General Alexandru TELL" Bârlad.

Totodată, militarii s-au deplasat la domiciliul veteranului de război Dumitru Vidinaru, în vârstă de 101 ani, căruia i-au dus echipamente de protecţie şi medicamente.

În plină stare de urgență, șase tineri s-au cinstit într-un bar. Apoi au fost buni de plată. O amendă în valoare de 170.000 lei pe care au primit-o de la oamenii legii

"În contextul efortului naţional de prevenire şi limitare a răspândirii virusului COVID- 19, în data de 14 aprilie 2020, ne-am deplasat la domiciliul domnului Vidinaru Dumitru, veteran de război, pentru asigurarea mijloacelor de subzistenţă, a echipamentelor de protecţie şi a medicamentelor, în vederea minimizării expunerii în afara locuinţelor", se arată într-un comunicat de presă al Regimentului 52 Artilerie Mixtă "General Alexandru TELL" Bârlad, scrie aceeași sursă.

"Testați bătrânii!" Acest studiu dezvăluie că aproximativ 50% din decesele provocate de Covid-19 sunt înregist... În plină stare de urgență, șase tineri s-au cinstit într-un bar. Apoi au fost buni de plată. O amendă în valoare de 170....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x