Antena Căutare

VIDEO! Ambulanta implicata intr-un accident in Constanta

O ambulanta care transporta un pacient in stop cardiorespirator a fost lovita de o masina intr-o intersectie din Constanta. Soferul acesteia spune ca pur si simplu nu a vazut masina salvarii si nici nu a auzit sirena.



Asistenta de pe salvare a fost si ea ranita ca si soferul imprudent. Amandoi au ajuns la spital pentru ingrijiri medicale. Cu o alta ambulanta intrucat masina implicata in accident nu a mai putut fi pornita. Autoturismul care nu a acordat prioritate a ramas suspendat pe un gard in urma accidentuluui.

Imaginile de la locul accidentului spun totul despre viteza la care s-a produs impactul. Iar daca ambulanta se grabea pentru a salva o viata, celalalt sofer nu are nicio scuza pentru viteza cu care a intrat in intersectie.

Din fericire, pacientul din ambulanta a scapat nevatamat, insa nu la fel de norocosi au fost asistenta care il supraveghea si şoferul din cealalta masina.





MApN vrea sa completeze numarul de militari cu voluntari... 40% dintre soferii care provoaca accidente mortale scapa fara inchisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x