Antena Căutare

VIDEO! Aparat medical de un milion de euro, nefolosit din cauza limbii engleze

O investitie de peste un milion de euro zace nefolosita in Spitalul de Urgenta din Galati din cauza barierelor lingvistice. Aparatul de rezonanta magnetica achizitionat nu a fost folosit pana acum pentru ca nimeni nu stie cum sa faca asta. Si nici engleza de specialitate nu o intelege niciun angajat. Salvarea ar putea veni simplu, de la un translator. Care este asteptat de la 1 martie.

Acest dispozitiv medical de ultima generatie a fost inaugurat anul trecut in Ambulatoriul Spitalului de Urgenta din Galati. A fost o investitie a bugetului local sustinuta de fonduri europene.

Si, in timp ce personalul se pregateste, minunea tehnologica functioneaza ca o gaura neagra pentru buget. Si este necesar dupa numai un an de functionare. La fel de necesar este si instructajul personalului medical.

Reprezentantii spitalului spera sa inceapa cursurile de pregatire de la 1 martie. Instructajul, spun ei, ar putea fi finalizat dupa o luna.


1.200 de angajati CFR Calatori, dati afara: Concedierile au fost stabilite cu FMI... Amenda de pana la 5.000 lei pentru picnic! Vezi in ce conditii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x