Antena Căutare

VIDEO! Arges: un incendiu a lasat opt familii pe drumuri

Opt familii din Arges au ramas aseara pe drumuri. Un incendiu puternic le-a distrus apartamentele. Flacarile au izbucnit in podul blocului si s-au extins foarte repede, alimentate si de acoperisul din lemn al cladirii. Desi pompierii au ajuns imediat la locul incendiului, au avut o misiune foarte grea, din cauza ca nu era niciun hidrant in zona.



Din cauza ca era foarte vechi, blocul nu a fost asigurat.

In doar cateva minute, flacarile au cuprins singurul etaj al blocului. Acestea au fost alimentate de mobilelele din cele opt apartamente. Pompierii au incercat sa limiteze pagubele, dar lipsa unui hidrant le-a facut munca extrem de grea.

Locatarii, dar si vecinii din apropiere au incercat sa ajute cum au putut. Multi au vazut flacarile de la sute de metri distanta. In scurt timp, flacarile au amenintat sa se extinda si la o vila invecinata.

Pompierilor le-a trebuit aproape o ora pentru a stinge incendiul. In tot acest timp, masinile lor au facut intr-una drumuri pentru alimentarea cu apa. Desi nu a asigurat blocul, primaria a promis ca ii va ajuta pe oameni sa isi gaseasca noi locuinte.

Pitesti: Tentativa de jaf armat la o banca din centrul orasului... Caracal: O fetita de 7 ani a ars de vie in propria casa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x