Antena Căutare

VIDEO: Cum sa avem un Paste sanatos, cu Gheorghe Mencinicopschi

E ziua cumparaturilor de Paste. Trebuie sa stim insa ca puteam avea chiar si de Paste o masa bogata, dar sanatoasa. Insa pentru asta trebuie sa alegem cu intelepciune de pe raft. Cat mai multe fructe si legume care sa ajute digestia si cat mai putine E-uri.

Specialistul in nutritie Gheorghe Mencinicopschi a acceptat invitatia Antenei 1 de a merge la o tura de cumparaturi sanatoase in magazine, inainte de festinul culinar ce va urma in zilele urmatoare.

Acesta a declarat ca, din punctul lui de vedere, traseul in magazine trebuie sa icneapa in primul rand cu raionul de fructe si de legume, si nu cu cel de carne de miel. "Masa de Paste trebuie sa inceapa cu o salata foarte bogata de cruditati". Daca aveti de unde sa cumparat andive, nu le ratati, fiindca ajuta foarte mult in combinatia cu carnea grasa de miel.

Din sectorul fructelor trebuie sa alegem neaparat kiwi si ananas pentru masa de Paste.

Alte sfaturi utile: carnea de miel nu trebuie prajita in ulei, iar cantitatea de vin rosu nu trebuie sa depaseasca doua pahare.

Urmareste materialul video complet si afla toate sfaturile pretioase ale specialistului in nutritie Gheorghe Mencinicopschi!

Foto: foodblog.ro

Blocajul din sanatate continua. Medicii refuza sa elibereze retete... Festin de Pasti: Bucatarii sunt "in fierbere" la Bran...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x