Antena Căutare

VIDEO! Drum european, în România: Căruțe care cară mașini, filmate în timp ce circulau nestingherite

Imagini neobişnuite au fost surprinse pe un drum european în Bistriţa. Mai multe căruţe încărcate de caroserii, puse chiar şi una peste alta circulau nestingherite.

Imagini neobişnuite au fost surprinse pe un drum european în Bistriţa. Mai multe căruţe încărcate de caroserii, puse chiar şi una peste alta circulau nestingherite.

Şoferii s-au văzut nevoiţi să depăşească pe linie continuă. Dar asta nu e tot. Unul din vehiculele trase de cai tracta. şi o dubiţă. Poliţiştii au început verificările.

În faşa primei căruţe, la bustul gol, un bărbat pare să dirijeze convoiul. Primul vehicul nu doar că e încărcat cu o caroserie, ci şi tractează o dubiţă. Al doilea are doar încărcătura. Două maşini - una peste alta.

Din 2006, Codul Rutier interzice circulaţia căruţelor pe drumurile naţionale. Cel pe care au fost însă surprinse miercuri dimineaţa de un bistriţean, între Viișoara şi Bistrița, este şi mai important. E european.

În baza informărilor primite, poliţiştii rutieri s-au autosesizat şi efectuează verificări.

Pentru că au încălcat legea în ceea ce priveşte circulaţia pe drumurile publice, oamenii riscă o amendă de până la 2900 de lei.

PROGNOZA METEO pentru WEEKEND. Vremea se strică în aproape toată țara: ploi, descărcări electrice și vijelii... Bătaie între doi elevi, în timpul orei de limba română. Profesorul a fost depășită de situație. Doar jandarmii au reușit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x