Antena Căutare

VIDEO! Incendiu ucigas la complexul Dragonul Rosu din Capitala: un mort, mai multi raniti

UPDATE: Un puternic incendiu a iubucnit, miercuri dimineata, la complexul Dragonul Rosu din Capitala. Focul a cuprins aproape 1.000 de metri patrati. Iar, din pacate, un pompier si-a pierdut viata in lupta cu flacarile si mai multi au fost raniti, fiind transportati la Spitalul Floreasca. Pagubele sunt estimate la peste 10 milioane de euro.

Complexul era inchis in momentul izbucnirii incendiului, asa ca din fericire, nu exista victime. Pompierii au ajuns la fata locului cu 24 de autospeciale.

O suprafata de cel putin 1000 metri patrati este afectata. Norul de fum a ajuns deasupra Capitalei. Flacarile au cuprins doua hale din complexul comercial.

Anca Onofrei, purtator de cuvant al ISU Bucuresti a declarat ca singurul pericol de explozie este legat de aparatele de aer conditionat existente in zona.

Tot purtatorul de cuvant al ISU avertizeaza locuitorii din zona ca norul este toxic. Se recomanda inchiderea ferestrelor si evitarea inhalarii directe.

Doi pompieri au fost chiar dusi la spitalul Floreasca pentru investigatii, suferind de o usoara intoxicare, insa acum se afla in afara oricarui pericol.

Pentru a stinge incendiul nu se poate actiona din interior, deoarece nivelul temperaturii este extrem de ridicat. Cel mai probabil, strategia pompierilor va fi aceea de a lasa toate materialele sa arda, sub supraveghere.

Momentan se incearca izolarea perimetrului cuprins de flacari.

Norul este vizibil si din cartierul Baneasa din Capitala, iar bucati de funingine au zburat pe o raza de 500 de metri, ajungand si in curtile celor care locuiesc in zona.



Intra aici pentru a vedea imagini trimise de vizitatori cu incendiul de la complexul Dragonul Rosu.


VIDEO / Incendiu ucigas la complexul Dragonul Rosu din Capitala: un mort, mai multi raniti... Cazurile de malpraxis, judecate in afara tribunalului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x