Antena Căutare

VIDEO! Macel la un adapost de caini din Botosani. Peste 200 de animale au fost ucise

Scandal la un adapost de caini din Botosani. Asociatia pentru Protectia Animalelor sustine ca peste 200 de animale au fost ucise in noaptea de marti spre miercuri. Cateii au fost gasiti morti in padocuri de catre membrii Asociatiei de protectia animalelor ADOR.


Viceprimarul din Botosani a declarat ca autoritatile si-au dat acordul pentru eutanasierea cainilor pe motiv ca acestia sufereau de jigodie.

Angajatii adapostului, sub influenta alcoolului

Reprezentantii Asociatiei pentru Protectia Animalelor, citati de Mediafax, sustin ca angajatii municipalitatii care se ocupau de padocuri ar fi fost in stare de ebrietate.

Angajatii adapostului au devenit violenti la sosirea presei, dar si a Polititiei. Ei au incercat sa-i indeparteze pe ziaristi deschizand furtunurile de apa si indreptandu-le asupra lor si aruncand cu caramizi.

Ulterior, angajatii s-au baricadat intr-o incapere a adapostului.Politistii si reprezentanti ai primariei incearca sa intre in incaperea in care se afla angajatii.

Viceprimar Botosani: "Cainii aveau jigodie"

„E greu sa descriu in cuvinte ce vad aici, sute de caini morti, omorati intr-o ora. Ieri, membrii ADOR au fost si i-au hranit, in baza unui protocol cu Primaria. Erau sanatosi. Erau 230 de catei", a afirmat Eugen Nistor de la ADOR, citat de Agerpres.

Potrivit viceprimarului din Botosani, Florin Gheorghita, autoritatile si-au dat acordul pentru eutanasierea cainilor pe motiv ca acestia sufereau de jigodie. „Am fost obligati de lege sa dam o dispozitie de eutanasiere a tuturor cainilor", a spus viceprimarul in direct la Antena 3.

Reprezentantul Asociatiei pentru Protectia Animalelor sustine insa ca focarul de jigodie este mai vechi si ca, pana in prezent, nu au fost luate masuri de separare a cateilor bolnavi de cei sanatosi.



foto:Hepta

Morga din Mehedinti a incurcat trupurile a doi morti... Terorist in clasa a saptea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x