Antena Căutare

VIDEO! Misiune de salvare cu scandal in Neamt

Misiune imposibila pentru echipajele de interventie, la locul unui accident, in Neamt. Cincizeci de rromi pusi pe scandal le-au facut viata un calvar medicilor si pompierilor care incercau sa le salveze rudele, incarcerate intr-o masina. A fost nevoie de interventia mascatilor pentru calmarea spiritelor.

Oamenii si-au iesit din fire atunci cand si-au vazut rudele prizoniere intre fiarele masinii. Nemultumiti de interventia echipajelor de la descarcerare, barbatii clanului au pus mana pe usile autoturismului si au incercat sa le smulga.


Nu doar pompierii si medicii au fost incurcati de reactia romilor. Multimea a blocat strada si a fost indepartata cu greu de pe carosabil. Si asta a fost posibil doar cu interventia mascatilor. Abia atunci echipajele de interventie si-au putut face treaba ca la carte.

A fost nevoie de trei ambulante si un echipaj de la descarcerare care sa le duca pe victime la spital. Din fericire, toti cei patru pasageri ai autoturismului au scapat doar cu o sperietura zdravana. Soferul este acum bun de plata. Trebuie sa inlocuiasca stalpul de electricitate.

Vaslui: Copil de doi ani internat in coma alcoolica... Vremea pentru urmatoarele doua zile: Ploi si descarcari electrice in cea mai mare parte a tarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x