Antena Căutare

VIDEO! O femeie din Brasov a devenit mama fara sa stie

In Brasov, o femeie de 29 de ani a devenit mama fara sa stie. Iar asta din cauza ca o alta femeie s-ar fi folosit de identitatea ei la maternitatea locala, dupa ce i-ar fi gasit buletinul pierdut. Copilul adus pe lume luna trecuta a fost abandonat si va ajunge in grija unui asistent maternal. Politia incearca acum sa faca lumina in acest caz.

Parintilor fetei nu le-a venit sa creada atunci cand politistii i-au instiintat asupra celor intamplate. O tineau una si buna ca fiica lor nu putea sa fi dat nastere niciunui bebelus, pentru ca nu a fost niciun moment insarcinata. Pana si vecinii au confirmat povestea parintilor.

La scurt timp, insa, o parte din mister a fost deslusit. Tanara isi pierduse buletinul, dar nu a facut nicio reclamatie in acest sens la autoritati. Asa ca cea care i-a gasit documentul pe strada a putut sa se inregistreze la maternitatea din Brasov sub numele fetei.

Iar pentru ca necunoscuta si-a abandonat copilul in spital, aceasta risca un dosar penal pentru fals, daca va fi gasita.

Baile Felix, in pericol de a fi inchise din cauza furtului de apa termala... Bucuresti: Impuscaturi in trafic pe Calea Mosilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x