Antena Căutare

VIDEO! O malformatie grava i-a schimbat viata unui copil

Suspiciunea unei ocluzii intestinale i-a pus pe medicii aradeni in fata unei malformatii extrem de rare. Au descoperit in abdomenul unui copil de trei ani doua intestine groase si doua apendice. Cinci chirurgi s-au chinuit mai bine de trei ore sa-l opereze si sa-l readuca la viata. Baiatul va trebui sa traiasca de acum inainte doar cu un sfert din intestinul gros si sa tina regim toata viata.

Pana la trei ani, nimeni nu a banuit ca baiatul sufera de vreo malformatie. Se dezvoltase normal si era vioi, ca orice copil de varsta lui. Sambata, baiatul a inceput sa se simta rau, iar varsaturile i-au pus pe medici pe ganduri. Au crezut initial ca este vorba despre o ocluzie intestinala.

Doar pe masa de operatie, medicii au descoperit anomalia cu care baiatul se nascuse. Asa ca medicii au fost nevoiti sa taie din intestinul copilului aproape 2 treimi.

Baiatul de 3 ani este internat acum la terapie intensiva, insa starea lui s-a imbunatatit. Medicii spera ca daca va respecta reguli stricte de alimentatie, sa poata avea o viata normala.

Afla de ce si-a dat foc protestatarul de la Cotroceni!... VIDEO! Vrancea: O fata este moarta, dar in acelasi timp vie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x