Antena Căutare

VIDEO! Pacient cu atac cerebral, tratat cu sictir de medicul de gardă: Doctorul i-ar fi lovit fiului telefonul cu care filma și l-ar fi dat afară din spital

Scandal într-un spital din România, după ce medicul de gardă ar fi ignorat ore bune un pacient ajuns la Urgențe cu accident vascular. S-a întâmplat în Bârlad, iar fiul bărbatului care trebuia să primească îngrijiri medicale, s-a revoltat și a făcut mai multe sesizări la Ministerul Sănătății.

Scandal într-un spital din România, după ce medicul de gardă ar fi ignorat ore bune un pacient ajuns la Urgențe cu accident vascular. S-a întâmplat în Bârlad, iar fiul bărbatului care trebuia să primească îngrijiri medicale, s-a revoltat și a făcut mai multe sesizări la Ministerul Sănătății.

Cazul a apărut într-o publicație locală a județului Vaslui. Astfel, un bătrân de 84 de ani a fost tratat cu indiferentã si lipsã de profesionalism de un medic de la Spitalul de Urgentã Bârlad, care l-a lãsat sã zacã pe o targã ore bune, notează vremeanoua.ro. Revoltatã, familia bãtrânului a reclamat la Ministerul Sãnãtãtii felul în care mediul s-a comportat. Fiul bărbatului acuzã faptul cã pentru tatãl sãu nu s-a gãsit o ambulantã pentru a fi adus la spital, desi omul avea toate simptomele unui atac cerebral. Iar după ce l-a adus singur, cu mașina personală, la Urgențe, coșmarul a continuat.

In imaginile filmate de acesta cu telefonul mobil se vede cum bătrânul zace pe o targă de spital și, mai mult, susține fiul pacientului, medicul de gardă s-ar fi înfuriat atunci când a văzut că a pornit înregistrarea, i-a lovit telefonul și a cerut pazei să-l scoată afară din spital. În tot acest timp, batrânul care avea nevoie de îngrijiri medicale, a rămas întins pe o targă, așteptând.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Contactați de sursa citată, reprezentații spitalului au oferit câteva informații referitoare la incident:

„Nu se confirmã ceea ce spune domnul Bahrim (fiul bolnavului - n.r.). Bolnavul a fost adus la ora 8.30, cu miljoace proprii, a fost consultat, i s-au fãcut primele investigatii, a fost programat la CT la ora 10.00, iar din analiza CD-ului de la CT nu s-a confirmat Accidentul Vascular Cerebral. Din datele de la Tomograf rezultã cã este o atrofie cerebralã cu ateroame masive si are simptomatologia acestei boli degenerative. Deocamdatã se asteaptã, nu este urgentã, medicul va discuta cu apartinãtorul despre ce se întâmplã. Deci nu este AVC ci o atrofie foarte veche de scoartã cerebralã", a explicat purtătorul de cuvânt al spitalului.

Vremea din 29 martie. Multe grade cu + în toată țara... ALERTĂ la Centrala Nucleară de la Cernavodă! Specialiștii au ajuns la fața locului pentru a interveni de URGENȚĂ!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x