Antena Căutare

VIDEO! Prima zi de canicula din 2012, in Romania

Romania a fiert astazi la foc mic! A fost prima zi adevarata de canicula din acest an. Una cu soare puternic dar si radiatii periculoase. Temperatura s-a apropiat de 40 de grade in mai multe regiuni ale tarii, iar sute de mii de romani au evadat din orasele incinse la munte, dar mai ales, la mare.

Daca si porumbeii simt nevoia sa se racoreasca este clar: a venit canicula. Si ne-a mutat toata tara in desert. Cel mai cald a fost la Timisoara si la Oltenita, unde pana si termometrele au transpirat. 35 de grade, la umbra. 40 de grade, la soare.

Fantanile arteziene au devenit oaze intre dunele de beton. Romanii au atacat parcurile si s-au ascuns de soare la umbra copacilor. Capitala s-a mutat cu totul in Parcul Herastrau.

Alte sute de mii de romani nici n-au mai stat pe ganduri. Au plecat din zori catre Litoral si s-au aruncat direct in mare. Niciun fir de nisip nu a ramas neacoperit la Mamaia. S-au racorit, dar cu greu au reusit sa scape de arsuri.

Indicele radiatiei ultraviolete a atins valori periculoase. Cele mai mari, insa, s-au inregistrat chiar pe Litoral.

VIDEO! Mai multi elevi din Valea Jiului, implicati in trafic de droguri... VIDEO! Vezi care e procedura corecta de vot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x