Antena Căutare

VIDEO! Scandal in trafic: Jandarmi snopiti in bataie si amenintati cu sabia

Sicanarile in trafic nu tin cont de functie. Masina unor jandarmi constanteni a fost blocata in trafic de un tanar furios. S-a suparat pentru ca a fost depasit, a coborat cu o bata, a inceput sa loveasca masina in care se aflau oamenii legii. Unul dintre jandarmi a sunat la 112. Colegul sau a ajuns la spital, iar agresorul a ajuns pe mainile politistilor.


Barbatii au folosit si o sabie pentru a-i speria pe jandarmi. Unul dintre agresori a reusit sa fuga, insa celalalt a ajuns la politie, unde a dat declaratii toata noaptea.

Barbatul retinut nu a vrut sa vorbeasca cu jurnalistii. Anchetatorii i-au verificat si autoturismul de lux in cautarea batelor pe care le-au folosit.

Jandarmul ranit este acum in afara oricarui pericol. Tanarul retinut si-a recunoscut vina, dar nu a dat amanunte despre complicele sau. Pe numele lui s-a deschis un dosar penal pentru talharie, distrugere si vatamare corporala.

Magistratii vor decide daca va fi cercetat in stare de libertate sau ii vor da un mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Politist ajuns pe mana Politiei: vindea piese de masini furate... VIDEO! Vine iarna in weekend: Primii fulgi de nea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x