Antena Căutare

VIDEO! Un camion a intrat in sediul Politiei din Alba

Soferul unui camion a fost la un pas sa darame, aseara, sediul unei sectii de politie din judetul Alba. Intr-o curba, barbatul a scapat de sub control autovehiculul, care a derapat pe carosabilul umed. De departe cel mai norocos a fost, insa, agentul de serviciu. Camionul s-a oprit in biroul lui.

Camionul incarcat cu zeci de tone de rumegus a intrat in balans in mijlocul curbei. Cu toate eforturile, soferul nu a avut de ales decat sa se lase condus in sectia de politie, direct prin peretele cladirii. El a ramas incarcerat in cabina, iar cativa localnici au sunat la 112 pentru el.

Soferul a suferit doar rani usoare si a fost condus la spital. Norcos a fost si singurul agent care se afla in interiorul sectiei de politie. A plecat de la birou exact in momentul impactului.

Soferul va fi cercetat pentru vatamare corporala din culpa si distrugere. Un accident asemanator s-a petrecut, in acelasi loc, si anul trecut. Atunci, un TIR aproape ca a daramat o casa.

Curentul electric, oprit in mai multe zone din Bucuresti si Ilfov... Perchezitii in Bucuresti si patru judete, la suspecti de infractiuni economice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x