Antena Căutare

VIDEO! Un mort si 22 de raniti, dupa ce un autocar s-a ciocnit cu o autobasculanta in Sibiu

Grav accident de circulatie pe centura orasului Sibiu. Un autocar s-a ciocnit cu o autobasculanta. Un pasager a murit pe loc si alti 22 au fost grav raniti. In autocar se aflau 40 de persoane care se intorceau din Spania.



"Accidentul s-a petrecut la iesirea de pe centura ocolitoare a municipiului Sibiu catre Vestem. Din primele informatii, se pare ca pe fondul nepastrarii distantei corespunzatoare in mers fata de masina din fata, autocarul a lovit partea din spate a unei basculante", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, inspectorul Luciana Baltos, citat de Mediafax.

Ranitii au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta, cu multiple traumatise la cap si la fata si cu fracturi la membre. Pacientii sunt romani si provin din judete precum Valcea si Arges.

Martorii au declarat ca persoana care a murit in accident este soferul de rezerva al autocarului.

Autocarul venea din Spania si se indrepta spre Bucuresti. Autovehiculul apartine firmei Saiz Tour, dar este inmatriculat in Spania.



Citeste si Antena3

Foto:Intact Images

Romania se prajeste: Emisiile ultraviolete au atins cote periculoase... Primul aparat care anunta cutremurele de peste 6 pe Richter, instalat in Capitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x