Antena Căutare

VIDEO UPDATE! Doua elicoptere militare israeliene au aterizat de urgenta in Arges

Doua elicoptere militare au aterizat de urgenta in aceasta dimineata in localitatea Vulpesti din judeţul Arges. Potrivit unui comunicat de presa al Ministerului Apararii Nationale, este vorba despre doua elicoptere israeliene de transport tip CH-53.

UPDATE ORA 13:00: Autoritatile au fost alertate de un locuitor care a observat ca unul din cele doua elicopetere care zburau in tandem se comporta ciudat. Totodata, la bordul aeronavei, instrumentele de bord i-au avertizat pe militari ca sunt unele probleme la motor, astfel ca pilotii au decis sa aterizeze.

Intreaga zona eate asigurata in acest moment. Un elicopter al MApN a venit in regiune, iar militarii pazesc cu armele zona accidentului. Celalalt elicopter israelian a plecat dupa 4 ore de la aterizare, luand toti militarii israelieni din ona.

ORA 9:00 In comunicatul MApN se precizeaza ca cele doua elicoptere se aflau in zbor de repatriere si au solicitat autoritatilor romane sa aterizeze in regim de urgenta, pentru o escala tehnica.

"Incidentul s-a produs in jurul orei 8:00 si a fost anuntat la numarul de urgenta 112. Cei care au efectuat apelul au precizat ca nu exista probleme tehnice majore, astfel ca reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta nu au trimis echipaje la faţa locului", se arata in comunicatul MApN.

Pe 26 iulie, un elicopter apartinand fortelor aeriene israeliene s-a prabusit in Muntii Bucegi. Sapte oameni, printre care si un militar roman, si-au pierdut viata in urma accidentului de atunci.





VIDEO! Romania e sufocata de canicula... VIDEO! Prefectul de Arges, implicat intr-un accident rutier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x