Căutare Live

VIDEO! UPDATE! Un autocar cu 42 de copii a fost implicat intr-un accident de circulatie pe DN1

Un autocar cu 42 de copii care venea dinspre Bulgaria spre Polonia a fost implicat intr-un accident de circulatie pe DN1. 23 de oameni au ajuns la spital si alti 24 au primit primul ajutor chiar la fata locului. Trei dintre pasageri au fost grav raniti. Se pare ca soferul autocarului nu a pastrat distanta regulamentara fata de un trailer oprit in coloana.

UPDATE!

Intre timp, politistii facea masuratori si incercau sa traga primele concluzii. Mai multe corturi au fost amplasate chiar la locul accidentului pentru a-i ingriji pe ei care au suferit leziuni usoare. Cei care nu au avut nevoie de spitalizare isi vor petrece noaptea la o scoala din zona.

Traficul a fost blocat pe DN1 Sibiu - Alba Iulia pe un singur fir, mai bine de o ora si jumatate.

Trei copii au fost raniti usor.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Alba, Luminita Prodan, a declarat, astazi, pentru Mediafax, ca un autocar inmatriculat in Polonia, in care se aflau aproximativ 20 de copii, a intrat intr-un trailer care oprise si isi aprinsese luminile de avarie.

In urma impactului, un autoturism inmatriculat in Ungaria a lovit autocarul in spate, iar trei copii au fost raniti usor, necesitand ingrijiri medicale.

Din primele cercetari reiese ca vinovat de producerea accidentului este soferul autocarului, care nu a pastrat distanta fata de trailerul care circula in fata sa.

Foto: Intact Images

Dorel loveste din nou! Mii de argeseni au ramas fara cablu TV, internet si telefonie fixa... Vadim...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri