Antena Căutare

VIDEO! UPDATE! Un autocar cu 42 de copii a fost implicat intr-un accident de circulatie pe DN1

Un autocar cu 42 de copii care venea dinspre Bulgaria spre Polonia a fost implicat intr-un accident de circulatie pe DN1. 23 de oameni au ajuns la spital si alti 24 au primit primul ajutor chiar la fata locului. Trei dintre pasageri au fost grav raniti. Se pare ca soferul autocarului nu a pastrat distanta regulamentara fata de un trailer oprit in coloana.

UPDATE!

Intre timp, politistii facea masuratori si incercau sa traga primele concluzii. Mai multe corturi au fost amplasate chiar la locul accidentului pentru a-i ingriji pe ei care au suferit leziuni usoare. Cei care nu au avut nevoie de spitalizare isi vor petrece noaptea la o scoala din zona.

Traficul a fost blocat pe DN1 Sibiu - Alba Iulia pe un singur fir, mai bine de o ora si jumatate.





Trei copii au fost raniti usor.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Alba, Luminita Prodan, a declarat, astazi, pentru Mediafax, ca un autocar inmatriculat in Polonia, in care se aflau aproximativ 20 de copii, a intrat intr-un trailer care oprise si isi aprinsese luminile de avarie.

In urma impactului, un autoturism inmatriculat in Ungaria a lovit autocarul in spate, iar trei copii au fost raniti usor, necesitand ingrijiri medicale.

Din primele cercetari reiese ca vinovat de producerea accidentului este soferul autocarului, care nu a pastrat distanta fata de trailerul care circula in fata sa.

Foto: Intact Images

Violente la Valcea, la un protest al angajatilor Oltchim... Vadim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x