Antena Căutare

VIDEO! Valcea: Cainele comunitar Florica face pe taximetristul

Se stie deja: cel mai bun prieten al omului e cainele. Si, daca mai era nevoie de o dovada, avem inca una, vie, in Valcea. E vorba de un caine comunitar, care si-a gasit singur stapanul, si, ca sa fie sigur ca nu-l abandoneaza, il urmareste zilnic. N-ar fi o problema, daca omul n-ar fi taximetrist. Si daca n-ar pleca in curse lungi si de cateva zeci de kilometri. Ei bine, aflati ca pe caine nici macar asta nu-l descurajeaza. Alearga pe langa masina cat e ziua de lunga.

A aparut de nicaieri intr-o statie de taxiuri. Si-a facut repede culcus langa un taximetru. Si i-a placut atat de mult. masina, dar mai ales, de soferul ei, incat nu-l mai scapa din ochi. Il insoteste in toate cursele.

Florica "lucreaza" cot la cot cu stapanul pe care si l-a gasit singur si pe care nu mai vrea sa-l lasa sa plece. E deja rutina ce face in fiecare zi. Dimineata porneste in cursa. Iar seara, dupa ce taximetristul iese din tura, adoarme langa masina. Pentru ca a doua zi o ia de la capat. Alearga pe langa masina chiar si in cursele lungi, de zeci de kilometri.

Florica nu se teme de nimic. Nici macar de masinile care trec razant pe langa el. Ba mai mult, spun taximetristii in gluma, e un profesionist desavarsit. Care nu si-a dezamagit nici stapanul, dar nici clientii.

VIDEO! Vezi care e procedura corecta de vot... Victor Ponta: "Salariile bugetarilor vor fi reintregite cu certitudine"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x