Violente la Valcea, la un protest al angajatilor Oltchim

Protestele au degenerat astazi la Combinatul Oltchim din Ramnicu Valcea! Nemultumiti ca ar putea ajunge in somaj, oamenii l-au impiedicat pe reprezentantul companiei germane care e actionar minoritar la combinat sa patricipe la Adunarea generala a actionarilor.

Angajatii l-au asteptat furiosi pe polonezul care i-ar putea trimite in somaj, reprezentantul actionarului minoritar. Si au facut totul sa-l impiedice sa intre in sala de consiliu, acolo unde urma sa aiba loc Adunarea Generala a Actionarilor.

Lui ii reproseaza protestatarii faptul ca Oltchim nu mai merge bine. Combinatul functioneaza la 40 la suta din capacitate, iar peste o mie de angajati sunt in somaj tehnic. Alti 1.200 de oameni ar urma sa fie trimisi acasa.

Degeaba a incercat polonezul sa intre, doar interventia jandarmilor l-a salvat de furia oamenilor. Pe de alta parte, reprezentantul firmei minoritare spune ca se astepta la un asemenea protest.

Protestatarii isi striga si acum nemultumirile in fata combinatului. Si asteapta o reactie din partea factorilor de decizie.Foto: Intact Images

Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Salopeta purtată de artistă a atras toate privirile
Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Artista i-a uimit pe toți cei prezenți la...
Zodii norocoase în ziua de 29 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Se anunță o perioadă prosperă pentru trei zodii norocoase în ziua de 29 septembrie 2021....
Parteneri
Sos tzatziki. Sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți
Dacă ești în căutarea unei rețete de sos cremos, răcoritor și aromat, întrerupe căutările și prepară celebra rețetă de sos tzatziki. Este o rețetă de sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți, perfect pentru a fi consumat cu o multitudine de preparate.
Catine.ro
Ultimele știri