Antena Căutare

Violente la Valcea, la un protest al angajatilor Oltchim

Protestele au degenerat astazi la Combinatul Oltchim din Ramnicu Valcea! Nemultumiti ca ar putea ajunge in somaj, oamenii l-au impiedicat pe reprezentantul companiei germane care e actionar minoritar la combinat sa patricipe la Adunarea generala a actionarilor.

Angajatii l-au asteptat furiosi pe polonezul care i-ar putea trimite in somaj, reprezentantul actionarului minoritar. Si au facut totul sa-l impiedice sa intre in sala de consiliu, acolo unde urma sa aiba loc Adunarea Generala a Actionarilor.

Lui ii reproseaza protestatarii faptul ca Oltchim nu mai merge bine. Combinatul functioneaza la 40 la suta din capacitate, iar peste o mie de angajati sunt in somaj tehnic. Alti 1.200 de oameni ar urma sa fie trimisi acasa.

Degeaba a incercat polonezul sa intre, doar interventia jandarmilor l-a salvat de furia oamenilor. Pe de alta parte, reprezentantul firmei minoritare spune ca se astepta la un asemenea protest.

Protestatarii isi striga si acum nemultumirile in fata combinatului. Si asteapta o reactie din partea factorilor de decizie.



Foto: Intact Images

Timisoara: Un batran de 81 de ani s-a aruncat de la etajul noua al Spitalului Judetean... VIDEO! UPDATE! Un autocar cu 42 de copii a fost implicat intr-un accident de circulatie pe DN1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x