Antena Căutare

Viscolul a pus stapanire pe sosele: Zeci de drumuri au fost blocate noaptea trecuta

Iarna simte ca acum e timpul ei, asa ca s-a instalat din nou, confortabil, in nordul Moldovei. In fata ninsorilor abundente si a viscolului, utilejele drumarilor au fost din nou neputincioase si zeci de oameni au ramas blocati in nameti. Si trei ambulante care trebuiau sa ajunga la pacienti au ramas inzapezite.

In judetul Neamt, autoritatile n-au inchis niciun drum, dar iarna a transformat mai multe sosele in inchisori albe. O femeie din localitatea Marginei cu dureri abdominale puternice avea nevoie de ajutorul medicilor. Cinci ore a stat ambulanta in nameti, asa ca femeia care o astepta a fost nevoita sa se trateze singura.

Alte doua ambulante plecate in misiune au ramas blocate din cauza nametilor.

In Iasi, 14 drumuri au fost blocate, printre care si drumul judetean Horlesti-Rediu. Troienele depasesc un metru si jumatate. Munca echipelor de deszapezire este ingreunata de vantul extrem de puternic care matura toata zapada inapoi pe sosea.

Mai multe TIR-uri au ramas blocate in zapada, in Botosani. Inainte sa poata deszapezi soseaua, drumarii au fost nevoiti sa scoata din nameti tirurile, care blocau drumul.

Pana maine vom avea parte de temperaturi scazute in toata tara. Minima va fi de -23 de grade. Se va incalzi intre 9 si 11 ianuarie. Va mai ninge doar la munte si in centrul tarii, iar in sud-est va fi lapovita. Intre 13 si 20 ianuarie se raceste din nou si va continua sa ninga la munte.

UPDATE! Programul "Prima Casa" se innoieste!... Cinci femei au fost la un pas sa arda de vii in Targoviste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x