Antena Căutare

Vrancea: Accident de circulaţie în care au fost implicate un camion, un TIR şi un autoturism, soldat cu rănirea a patru persoane - FOTO

Patru persoane au fost rănite în urma unui grav accident de circulaţie produs joi dimineaţă în judeţul Vrancea.

Un camion, un TIR şi un autoturism s-au ciocnit pe DN 2 E 85, la ieşire din localitatea Popeşti. Patru oameni au fost răniţi iar traficul este blocat şi acum pe şoseaua europeană.

Din primele date, accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism care circula pe sensul de mers Bucureşti- Focşani, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune laterală cu un TIR:.

Pentru a evita impactul, soferul TIR-ului a pătruns pe sensul opus de mers, unde a lovit frontal o autoutilitară.

În urma impactului dintre cele două autovehicule de mare tonaj şi autoturism, patru oameni au fost răniţi. Două persoane din autoutilutrară au fost răniţi grav, iar una din TIR şi o alta din autoturism au fost răniţi uşor.

Poliţiştii sunt încă la faţa locului pentru măsurători şi pentru a stabili cu exactitate dinamica evenimentului.

Traficul pe DN 2 E 85 la Popeşti, în Vrancea, este blocat pe ambele sensuri de mers. Poliţiştii rutieri acţionează în acest moment pentru eliberarea părţii carosabile şi reluarea traficului în zonă.

Sursa : news.ro

Franța își cere înapoi cetățenii blocați în alte țări. "Nu îi lăsăm rătăciți!" Un avion special o să-i adune p... "Am mers la cabinet, m-a îmbrățișat. Zile mai târziu, mi-a zis că e bolnavă!" Rodica a fost infectată cu Covid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x