Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Vrancea: Două persoane care nu au respectat măsura izolării la domiciliu, după ce au venit din zone cu restricţii din cauza coronavirusului, amendate cu câte 10.000 de lei

Două persoane din judeţul Vrancea, care nu au respectat regulile privind izolarea la domiciliu după ce au venit din zone cu circulaţie intensă a coronavirusului, au fost amendate cu câte 10.000 de lei fiecare.

Potrivit Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică Vrancea, 120 de persoane care au călătorit în zonele cu risc sunt izolate la domiciliu timp de 14 zile. Aceste persoane sunt monitorizare zilnic de către medici epidemiologi.

Dintre persoanele aflate în autoizolare la domiciliu, două au fost amendate cu câte 10.000 de lei pentru că nu au respectat măsura.

Pe de altă parte, în Vrancea, nu sunt persoane aflate în carantină în spaţiile special amenajate.

În judeţul Buzău, sunt 136 de persoane izolate la domiciliu, iar o femeie de 52 de ani care a venit în oraş din regiunea Lombardia se află în carantină în centrul instituţionalizat.

În judeţul Galaţi, 627 de persoane sunt izolate la domiciliu, 4 sunt în carantină instituţionalizată iar 9 persoane sunt internare în Secţia de Boli Infecţioase, între acestea aflându-se trei copii mici cu mamele lor.

Sursa : news.ro

Recomandari