Căutare Live

Vrancea: Două persoane care nu au respectat măsura izolării la domiciliu, după ce au venit din zone cu restricţii din cauza coronavirusului, amendate cu câte 10.000 de lei

Două persoane din judeţul Vrancea, care nu au respectat regulile privind izolarea la domiciliu după ce au venit din zone cu circulaţie intensă a coronavirusului, au fost amendate cu câte 10.000 de lei fiecare.

Potrivit Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică Vrancea, 120 de persoane care au călătorit în zonele cu risc sunt izolate la domiciliu timp de 14 zile. Aceste persoane sunt monitorizare zilnic de către medici epidemiologi.

Dintre persoanele aflate în autoizolare la domiciliu, două au fost amendate cu câte 10.000 de lei pentru că nu au respectat măsura.

Pe de altă parte, în Vrancea, nu sunt persoane aflate în carantină în spaţiile special amenajate.

În judeţul Buzău, sunt 136 de persoane izolate la domiciliu, iar o femeie de 52 de ani care a venit în oraş din regiunea Lombardia se află în carantină în centrul instituţionalizat.

În judeţul Galaţi, 627 de persoane sunt izolate la domiciliu, 4 sunt în carantină instituţionalizată iar 9 persoane sunt internare în Secţia de Boli Infecţioase, între acestea aflându-se trei copii mici cu mamele lor.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Încă o avalanşă s-a produs în Munţii Făgăraş, fiind surprinsă o persoană cu echipament individual de salvare; schiorul s...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri