Vremea 19 aprilie. Prognoza meteo anunță ploi și temperaturi scazute

Vremea din 19 aprilie aduce vești proaste. Prognoza meteo anunța vânt, cer innorat, ploi, descarcari electerice și, izolat, chiar grindina de mici dimensiuni.

Vremea din 19 aprilie aduce vești proaste. Prognoza meteo anunță vânt, cer înnorat, ploi, descărcări electerice și, izolat, chiar grindină de mici dimensiuni.

Joi cerul se va degaja de nori în zonele intracarpatice ale țării, în timp ce în sud și în est instabilitatea atmosferica va fi la parametri relativ ridicați pe aproape întreg parcursul zilei. Local se vor semnala averse de ploaie însoțite de descărcări electrice și izolat de grindină de mici dimensiuni, însă datorită deplasării rapide a formațiunilor noroase cantitățile de apa estimate a se înregistra nu vor fi semnificative. Vântul va suflă moderat spre tare în nordul Moldovei (cu rafale de până la 50-60 de km/h, potențial chiar ușor mai mult în timpul averselor), moderat în vest și în centru și mai mult slab în rest. Maximele termice vor scădea ușor față de ziua precedentă în sud și sud-est și vor urcă la prânz până spre 16-21 de grade în Transilvania și Maramureș (cu valori ușor mai ridicate așteptate în sudul Transilvaniei), 19-24 de grade în Banat, Crișana și Oltenia și 17-22 de grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Cum va fi vremea din 19 aprilie în București

Vremea va fi schimbătoare în București. Deși va fi cald, cerul se va menține înnorat și sunt așteptate ploi. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 24°C și 11°C. Cantitatea de precipitații se ridică la 2 l//m².

Prognoza meteo pentru 19 aprilie la munte

La munte, temperaturile mai pierd două grade față de ziua precedentă, însă șansele de ploaie sunt mici. Așadar, maxima zilei va fi 19°C, iar minima nopții de 7°C. Vântul va sufla moderat cu 15 şi 25 km/h.

Vremea din 19 aprilie este capricioasă, așadar nu vă uitați acasă umbrela, accesoriul principal al acestei perioade. :)

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri