Căutare Live

Vremea 19 aprilie. Prognoza meteo anunță ploi și temperaturi scazute

Vremea din 19 aprilie aduce vești proaste. Prognoza meteo anunța vânt, cer innorat, ploi, descarcari electerice și, izolat, chiar grindina de mici dimensiuni.

Vremea din 19 aprilie aduce vești proaste. Prognoza meteo anunță vânt, cer înnorat, ploi, descărcări electerice și, izolat, chiar grindină de mici dimensiuni.

Joi cerul se va degaja de nori în zonele intracarpatice ale țării, în timp ce în sud și în est instabilitatea atmosferica va fi la parametri relativ ridicați pe aproape întreg parcursul zilei. Local se vor semnala averse de ploaie însoțite de descărcări electrice și izolat de grindină de mici dimensiuni, însă datorită deplasării rapide a formațiunilor noroase cantitățile de apa estimate a se înregistra nu vor fi semnificative. Vântul va suflă moderat spre tare în nordul Moldovei (cu rafale de până la 50-60 de km/h, potențial chiar ușor mai mult în timpul averselor), moderat în vest și în centru și mai mult slab în rest. Maximele termice vor scădea ușor față de ziua precedentă în sud și sud-est și vor urcă la prânz până spre 16-21 de grade în Transilvania și Maramureș (cu valori ușor mai ridicate așteptate în sudul Transilvaniei), 19-24 de grade în Banat, Crișana și Oltenia și 17-22 de grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Cum va fi vremea din 19 aprilie în București

Vremea va fi schimbătoare în București. Deși va fi cald, cerul se va menține înnorat și sunt așteptate ploi. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 24°C și 11°C. Cantitatea de precipitații se ridică la 2 l//m².

Prognoza meteo pentru 19 aprilie la munte

La munte, temperaturile mai pierd două grade față de ziua precedentă, însă șansele de ploaie sunt mici. Așadar, maxima zilei va fi 19°C, iar minima nopții de 7°C. Vântul va sufla moderat cu 15 şi 25 km/h.

Vremea din 19 aprilie este capricioasă, așadar nu vă uitați acasă umbrela, accesoriul principal al acestei perioade. :)

Sfinții 40 de Mucenici. De ce se beau 44 de pahare cu vin, pe 9 martie... Schimbări mari pentru șoferi! Asigurarea, plătită în funcţie de cum conduci...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri