Antena Căutare

VREMEA 22 martie în București și România. Fenomene METEO extreme, ninsori, polei

Cum va fi vremea joi 22 martie in BUcuresti si in Romania.

VREMEA pe 22 martie 2018 în București și în toată România rămâne deosebit de rece. Meteorologii au emis o nouă informare meteo care vizează ninsori moderate cantitativ și polei.

Vremea 22 martie București. Capitala va fi la mâna temperaturilor minime, atmosfera va fi în continuare deosebit de rece. Cerul va fi noros și mai ales seara și noaptea temporar va ninge, iar vântul se va intensifica treptat. Temperatura maximã va fi în jur de 0 grade, iar cea minimã va fi de -5…-4 grade.

Prognoza meteo 22 martie în România. Per general, vremea se va menține deosebit de rece, cu valori termice cu peste 10 grade mai scăzute decât mediile climatologice ale perioadei în cea mai mare parte a țării. În după-amiaza și seara zilei de miercuri (21 martie) se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare cu depunere de strat de zăpadă pe arii mai extinse în centrul și sud-estul țării, precum și în zona Carpaților Meridionali și de Curbură.

În prima parte a zilei de joi (22 martie) în sud-vestul și sudul extrem al teritoriului aria ninsorilor se va extinde, iar vântul va fi în intensificare. La începutul intervalului, în sudul Munteniei și în Dobrogea vor fi și precipitații mixte, favorizând formarea de polei sau ghețuș.

METEO 22 martie. Vor predomina ninsorile, exceptând zona litoralului, unde precipitațiile vor fi mixte. Vântul se va intensifica treptat în sud, în sud-est și pe crestele montane și va avea viteze mai mari noaptea, când temporar ninsoarea va fi viscolitã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 5 grade, iar cele minime între -12 grade în nordul Moldovei și 1 grad pe litoral.

Angajări pe bandă rulantă! Peste 1.300 de locuri de muncă pentru români. Toți cei interesați sunt așteptați să-și depună... COD PORTOCALIU de ger și ninsori. Peste 500 de pompieri sunt pregătiţi să intervină. Școlile se închid!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x