Antena Căutare

ULTIMA ORĂ. Se ÎNCHID ȘCOLILE de JOI? Care sunt ultimele vești... METEOROLOGICE!

Veşti proaste de la meteorologi! Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare Cod Galben şi Cod Portocaliu de ninsori şi vânt, valabilă pentru joi şi vineri, în jumătatea sudică a României.

În intervalul 21 martie, ora 14 – 22 martie, ora 15, vremea se va menține deosebit de rece, cu valori termice cu peste 10 grade mai scăzute decât mediile climatologice ale perioadei în cea mai mare parte a țării. În după-amiaza și seara zilei de miercuri (21 martie) se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare cu depunere de strat de zăpadă pe arii mai extinse în centrul și sud-estul țării, precum și în zona Carpaților Meridionali și de Curbură. În prima parte a zilei de joi (22 martie) în sud-vestul și sudul extrem al teritoriului aria ninsorilor se va extinde, iar vântul va fi în intensificare.

La începutul intervalului, în sudul Munteniei și în Dobrogea vor fi și precipitații mixte, favorizând formarea de polei sau ghețuș.

În aceste condiții, nu ar fi exclus ca în orele următoare să se decidă închiderea școlilor din zonele afectate de ninsori încă de mâine. În acest moment, Inspectoratul Școlar din București a anunțat întreruperea cursurilor în ziua de vineri.

COD PORTOCALIU de NINSORI și POLEI! Care sunt zonele vizate... O femeie, înjunghiată de partenerul ei! Scena s-a petrecut chiar într-un centru de recuperare pentru victimele violenţei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x