Antena Căutare

Vremea 23 ianuarie. Nu scăpăm de ger! România, din ce în ce mai friguroasă!

Vremea 23 ianuarie. Vremea de menține in continuare rece, iar temperaturile se mentin scazute. Va urma un val de precipitatii si ger.

Vremea 23 ianuarie. Atmosfera se menține în continuare rece, iar temperaturile se mențin scăzute. Va urma un val de precipitații și ger.

În perioada următoare, precipitaţiile vor scădea în intensitate și volum, însă gerul se menține. Va fi o atmosferă rece dimineaţa şi noaptea, în cea mai mare parte a Transilvaniei, Moldovei şi izolat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 şi 4 grade, iar cele minime se vor situa între -14 şi -4 grade. În depresiunile Carpaţilor Orientali, temperaturile vor ajunge și la -20 de grade.

Vremea 23 ianuarie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în special în vest și în Sud.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Moldova, în estul Munteniei şi Dobrogea. Pe arii restrânse va fi ceaţă, mai ales dimineaţa şi noaptea.

România, sub Cod galben de ninsori! Meteorologii au anunțat că viscolul ne va aduce probleme mari!

O femeie din judeţul Vaslui a născut în zăpadă, pentru că nu a mai avut răbdare să aştepte ambulanţa. Starea bebelușului... La 19 ani, Georgia are statura unui copil de doi ani! Tânăra are dureri crunte şi este dependentă de analgezice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x