Antena Căutare

Vremea 24 mai. Prognoza meteo anunță temperaturi mari. Când revin ploile

Vremea din 24 mai anunta temperaturi mari in România. Prognoza meteo avertizeaza ca vremea se va strica iar, ploile facandu-și apariția in cele mai multe zone din tara.

Vremea 24 mai. Prognoza meteo anunță temperaturi mari. Când revin ploile
Vremea 24 mai

Vremea din 24 mai anunță temperaturi mari în România. Prognoza meteo avertizează că vremea se va strica iar, ploile făcându-și apariția în cele mai multe zone din țară.

Potrivit vremea.ro, Joi, local în sud-vestul țării se vor semnala averse slabe de ploaie însoțite de descărcări electrice, în timp ce în zonă Munților Apuseni acestea vor cădea doar în mod izolat. Unele averse de ploaie izolate își vor face apariția spre seară și în nordul Moldovei, însă acestea vor fi și aici slabe cantitativ.

Vântul va suflă slab în jumătatea vestică a țării și slab până la moderat în cea estică. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 23-28 de grade la nivelul aproape întregii țări, cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei și pe litoral, iar cele mai ridicate în vestul extrem al țării și în sud-est.

Vremea București din 24 mai

Locuitorii din Capitală vor avea parte de vreme cu temperaturi caniculare. Maxima zilei va fi de 29°C, iar minima de 16°C. Vântul bate foarte slab, din NE cu viteză între 10 şi 15 km/h. Vremea se va menține frumoasă în București până sâmbătă, când ploile revin în forță.

Prognoza meteo pentru 24 mai la munte

La munte, vremea va fi frumoasă, cu temperaturi în creștere. Asta până duminică, când ploile însoțite de descărcări electrice revin. Maxima zilei de joi va fi de 24°C, iar minima de 12°C. Cerul se menține în mare parte senin, vantul este variabil.

Pentru că minivacanta de Rusalii este în acest weekend, vremea le-a pregătit multe surprize.

Le serveau copiilor vin, pentru a-i adormi, și îi trezeau cu o cafea zdravănă. Totul, într-o grădiniță! Ce decizie au lu... O nouă modă, printre absolvenţii de liceu, le poate pune viața în pericol! Cum își sărbătoresc victoria: "Gesturile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x