Antena Căutare

Vremea 6 mai. Prognoza meteo: temperaturi scăzute ploi torențiale, grindină în România

Vremea din 6 mai nu va fi pe placul românilor. Prognoza meteo anunță ploi în regiunile din România, temperaturi în scădere și fenomene meteo marcate de descărcări electrice, grindină pe alocuri. 

Vremea din 6 mai nu va fi pe placul românilor. Prognoza meteo anunță ploi în regiunile din România, temperaturi în scădere și fenomene meteo marcate de descărcări electrice, grindină pe alocuri.

Prognoza meteo ANM din week-end o undă depresioara slab organizată va aduce averse de ploaie însoțite de descărcări electrice și de grindină de dimensiuni mici pe arii extinse în jumătatea vestică a țării și cu totul izolat în rest. Pe alocuri cantitățile de apa vor fi mai însemnate, de până la 15-20 de mm. La începutul averselor își vor face apariția și unele intensificări ale vântului care vor luă trecător aspect de vijelie. Cu toată această creștere a instabilității atmosferice, temperaturile vor rămâne încă la valori foarte ridicate pentru această perioadă a anului (mai ales sâmbătă), când maximele termice vor urcă din nou până spre 30-32 de grade Celsius în jumătatea de vest a teritoriului.

Cum va fi vremea din 6 mai în București

Temperaturile sunt scădere, dar totuși mari pentru acesată perioadă. Maxima zilei va fi de 28°C, iar minimele de 16°C. Va ploua, vantul va bate moderat, cantitatea de precipitații atunge: 1 l/m²verse după-amiază.

Prognoza meteo pentru 6 mai la munte

Temperaturile sunt în scădere, va ploua toată ziua, șanse de ploaie 60%, maxima zilei: 22°C, iar minima nopții: 10°C.

Prognoza meteo. Vremea se strică! Ce ne așteaptă săptămâna viitoare... Primăria din Almaşu Mare oferă 1.000 de euro celor care se mută în comună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x