Antena Căutare

Vremea cu Flavia Mihășan: ”Vremea se răcește din ce în ce mai mult”

Astăzi vremea continuă să se răcească, dar, pentru câteva zile scăpăm de ninsori. Totuși, dimineața și seara este anunțată ceață, cu depunere de chiciură.

Astăzi vremea continuă să se răcească, dar, pentru câteva zile scăpăm de ninsori. Totuși, dimineața și seara este anunțată ceață, cu depunere de chiciură.

Temperaturile maxime se situează între -1-8 grade, iar cele minime, între -13 - 2 grad Celsius, ajungând până la -15 grade în depresiuni.

Cerul este acoperit de nori în zona Maramureșului, iar temperaturile sunt destul de scăzute în această regiune. Totuși, nu sunt prognozate ploi sau ninsori.

Vremea va fi senină în Banat și nu sunt așteptate precipitații.

Atât în Oltenia, cât și în Muntenia, cerul va fi senin, însă temperaturile din termometre vor atinge valori negative. În aceste regiuni nu sunt prognozate nici ninsori și nici ploi, dar ceața își va face apariția dimineața și seara.

Cerul este acoperit de nori în Transilvania, vremea fiind destul de rece pentru această perioadă.

În Moldova cerul este înnorat, dar nu sunt anunțate precipitații. În schimb, în Dobrogea, cerul va fi senin, dar vântul va sufla cu putere


Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe AntenaPlay.ro!

Femeia care a cântat intruna timp de două săptămâni vorbește din nou... Târg de design de Crăciun, locul unde poți găsi cadouri inedite pentru cei dragi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x