Antena Căutare

Vremea ramane geroasa in toata tara. Vezi prognoza meteo pentru weekend!

Vremea ramane geroasa in acest weekend, in Capitala, dar si in restul tarii, cu temperaturi minime de pana la -14 grade Celsius. Meteorologii nu ne aduc vesti bune nici inceputul saptamanii viitoare, cand temperaturile negative vor fi prezente nopatea, dar si in cursul zilei.

PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE ZILE

Sambata (26 februarie)

La Bucuresti, vremea va fi rece, cu cer temporar noros. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -1 grad, iar cea minima va fi de la -9 pana la -8 grade. Noaptea vor fi conditii de ceata. Presiunea atmosferica va fi in scadere usoara.

In tara, vremea va fi rece, geroasa noaptea local in regiunile extracarpatice si pe arii mai restranse in centru. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in sudul si estul tarii, unde doar izolat va mai fulgui. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi de la -8 la -7 grade in nordul Moldovei pana la 5-6 grade in Transilvania, iar cele minime se vor incadra intre -14 si -4 grade, mai scazute in jumatatea de nord a Moldovei si in depresiunile din estul Transilvaniei, pana in jur de -18 grade. In zonele joase, mai ales noaptea, local se va semnala ceata asociata cu chiciura.

Duminica (27 februarie)

La Bucuresti, vremea va fi rece, geroasa noaptea. Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de -2 spre -1 grad, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -10 grade. La inceputul si la sfarsitul intervalului vor fi conditii de ceata. Presiunea atmosferica va mai scadea in cursul zilei, apoi va creste usor.

In tara, vremea va fi rece, local geroasa dimineata si noaptea in sud si in est si pe arii restranse in centru. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile extracarpatice unde doar izolat va fulgui. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre -5 si 5 grade, iar cele minime intre -14 si -4 grade, mai scazute in depresiuni si in nordul Moldovei. Vantul va sufla slab si moderat. Dimineata si noaptea in zonele joase local va fi ceata asociata cu chiciura. Presiunea atmosferica va mai scadea in cursul zilei, apoi va creste usor.

Luni (28 februarie)

La Bucuresti, vremea se va mentine rece. Cerul va fi variabil, iar dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 1 grad, iar cea minima va fi de -9 pana la -7 grade.

In tara, vremea se va mentine rece, geroasa dimineata si noaptea local in sud si est si izolat in centru. Cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile estice unde izolat va fulgui. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre -4 si 6 grade, iar cele minime intre -13 si -3 grade, mai scazute in depresiuni si in nordul Moldovei. Local, mai ales dimineata si noaptea, in zonele joase va fi ceata asociata cu chiciura. (foto: weblogs.marylandweather.com)

sursa:Antena3

VEZI AICI CUM VA FI VREMEA IN WEEKEND PE ZONE!

Seful ANAF, acuzat de contrabanda de procurorii constanteni... Rata somajului a scazut cu 0,13% in luna ianuarie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x