Antena Căutare

Vremea se schimbă radical! Se întorc ninsorile și frigul! Ce spun meteorologii

Se pare că vremea se schimbă radical! Află ce prognoză au emis meteorologii.

Se pare că vremea se schimbă radical! Află ce prognoză au emis meteorologii.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo de precipitații moderate cantitativ, ninsori la munte și depuneri de polei valabilă de sâmbătă, de la ora 23:00, până luni, la ora 10:00.

Potrivit meteorologilor, în intervalul menționat vor fi precipitații în jumătatea de sud a țării și local în centru și nord-est. În sud-vest cantitățile de apă vor depăși 15-20 l/mp și izolat, mai ales la munte, 25-30 l/mp.

În nordul și vestul Olteniei, nord-vestul Munteniei, Munții Banatului și local în Carpații Meridionali vor predomina ninsorile și se va depune strat nou consistent de zăpadă. Vântul va avea intensificări temporare, mai ales pe crestele montane înalte, spulberând zăpada.

În zonele joase de relief din Banat, Oltenia, Muntenia, Transilvania, sudul și centrul Moldovei, vor fi precipitații mixte, care vor favoriza depuneri de polei.

Sursa: Agerpres

Horoscopul de weekend se ține de șotii! Unele zodii râd, altele plâng cu lacrimi amare! Pe tine ce te așteaptă?... Duminica aduce bani sau surprize pentru anumite zodii! Te numeri printre norocoși?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x