Antena Căutare

Zapada afecteaza activitatea aeroporturilor. Vezi lista curselor anulate!

Conditiile meteorologice continua sa provoace probleme pe aeroporturile „Henri Coanda” (Otopeni) si "Aurel Vlaicu" (Baneasa) din Capitala. Trei curse inregistreaza intarzieri de peste patru ore, in timp ce altele au fost anulate.

Cele mai mari intarzieri au fost inregistrate de zborul pe ruta Milano - Bucuresti al companiei EasyJet, precum si cursa de pe ruta Madrid - Bucuresti a aceleiasi companii.

Potrivit Centrului de Informatii al Aeroportului „Henri Coanda" Bucuresti, nici avionul companiei Aeroflot de pe ruta Moscova - Bucuresti nu a ajuns in capitala Romaniei, desi ora de sosire era 8.30.

In dupa amiaza zilei de luni, mai multe zboruri au fost anulate pe Aeroportul Henri Coanda atat la „Plecari", cat si la „Sosiri".


Vezi lista zborurilor anulate:

- catre Madrid (ora programata: 15.50)

- catre Bruxelles (16.30)

- catre Sofia (17.10)

- catre Budapesta (20.50)

-dinspre Madrid (ora 15.00)

-dinspre Sofia (19.55)

- dinspre Budapesta (20.20)

- dinspre Bruxelles (22.45)

Pe Aeroportul International Baneasa „Aurel Vlaicu", a fost reprogramata cursa catre Larnaca operata de catre Blue Air, de la ora 20.50 pentru marti noaptea, la ora 2.50.

Meteorologii au transmis, luni dimineata, o informare privind fenomene meteorologice periculoase. Potrivit anuntului postat pe site-ul Administratiei Nationale de Meterologie, in cursul zilei de luni va continua sa ninga si se va depune un strat de zãpada consistent, atat in centrul si sudul tarii, cat si in zonele montane.

Vezi aici care sunt drumurile afectate de ninsoare!

Foto: travelcounsellors.co.uk

600 de jandarmi mobilizati de Revelion, restrictii de circulatie... Primaria Capitalei a convocat comandamentul de iarna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x