Antena Căutare

O nouã minivacantã pentru salariați. Șase zile libere consecutive în luna aprilie

Salariații din România, fie ei angajați în mediul privat sau la stat, se vor bucura de o nouã minivacanță în luna aprilie, care s-ar putea întinde pe o durată de șase zile consecutive. 

Salariații din România, fie ei angajați în mediul privat sau la stat, se vor bucura de o nouã minivacanță în luna aprilie, care s-ar putea întinde pe o durată de șase zile consecutive.

Minivacanța ar urma să aibă șase zile consecutive doar dacă Guvernul României va lega liberele acordate de Paște cu ziua liberă de 1 mai.

În 2019, Pastele este sărbătorit pe 28 aprilie. Vinerea Mare picã pe 26 aprilie și mulți dintre bugetari vor avea o zi liberă sau program scurt. De o zi liberă se vor bucura românii și luni, pe 29 aprilie, a doua zi de Paște.

Marti, atât lucrãtorii din sectorul public cât si din cel privat ar urma sã revinã la muncã, dar pe 1 Mai, miercuri, va fi din nou zi liberã.

Guvernul ar putea lega zilele libere legale acordate cu prilejul sãrbãtorilor pascale si ziua de 1 Mai, astfel încât minivacanta ar urma sã fie de 6 zile.

Incendiu urmat de explozii în Capitală. Zece autospeciale sunt la fața locului. Avertismentul ISU... Un medic stomatolog de 35 de ani, din Iași, se află în comă, după ce a băut spirt. I se terminase vinul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x