Antena Căutare

A inceput razboiul declaratiilor inaintea derby-ului! Reghe ii ironizeaza pe "caini": "Daca ne uitam in jos la clasament, ne ia ameteala!"

Desi mai sunt zece zile pana la derby-ul Steaua - Dinamo, alb-rosii au inceput cu amenintarile la adresa rivalilor: "S-au lasat luati de val, noi o sa-i batem!", ameninta trupa lui Bonetti. Antrenorul ros-albastrilor, Laurentiu Reghecampf, a declarat ca nu il intereseaza inca partida cu Dinamo, si le-a raspuns ironic: "Daca ne uitam in jos la clasament, ne ia ameteala!"

Laurentiu Reghecampf s-a aratat deranjat atunci cand a fost intrebat ce parere are despre faptul ca fanii dinamovisti si rapidisti nu au umplut Arena Nationala la meciul direct de luni. "Cred ca femeia cu cheile nu a fost la stadion. Eu in general nu fac glume, nu imi place sa vorbesc despre aceste lucruri. Pentru noi e foarte important sa vedem ca suntem sustinuti de atatia oameni. Peste tot, pe unde mergem in Romania, avem stadioane pline, deci e un lucru care trebuie sa ne oblige", a adaugat Reghecampf.

"Noi avem maine un meci foarte important, nu ma intereseaza ce s-a intamplat la Dinamo-Rapid, nu ma intereseaza ce au spus oamenii de la Dinamo sau de la Rapid. Cu Dinamo jucam peste trei meciuri. Pe mine ma intereseaza sa castigam mai mult meciul de maine si cel cu Gloria Bistrita. Sa lasam oamenii sa vorbeasca, sa-si faca treaba, sa vorbeasca tot felul de tampenii, ca sunt buni, ca ne bat, ca suntem pe val. Asta e, ce sa facem, suntem pe primul loc si cred ca meritam acest lucru. Ce sa fac, sa comentez ce spun cei de la Dinamo? Mi se pare o prostie. Daca vreau sa fiu rautacios, daca ne uitam in jos, ametim. Nu vreau sa am probleme cu nimeni, dar fiecare ar trebui sa-si vada de echipa lui", a mai spus Reghecampf, intr-o conferinta de presa sustinuta inaintea partidei cu Molde, din grupele Ligii Europa.

Dupa disputarea a 12 etape, Steaua ocupa primul loc cu 29 de puncte, in timp ce Dinamo se afla pe locul cinci, cu 21 de puncte.

Romania, acuzata de Anglia ca a trisat la Campionatul Mondial de Pescuit la Crap... SUA va gazdui Copa America 2016! Competitia va fi organizata prima data in afara Americii de Sud, in istoria de 100 de a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x