Antena Căutare

Adrian Mutu lasă FRF pentru un post de antrenor principal în Liga 1! ”Briliantul” va prelua o echipă din Play-Off

Adrian Mutu este la câteva ore distanță de primul mandat de antrenor principal în Liga 1. Gazeta Sporturilor de azi scrie că Mutu va fi noul antrenor al Astrei Giurgiu după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la echipa la care a venit în vară, din cauza situației de la club și după ce a fost criticat de mai multe ori de patron.

Dacă inițial s-a vorbit de venirea lui Mulțescu la Astra, între timp lucrurile s-au schimbat. Numirea experimentatului antrenor a picat și giurgiuvenii s-au reorientat spre Mutu, care lucra din octombrie la FRF, ca manager sportiv.

Mutu s-a înțeles cu Ioan Niculae și urmează să negocieze acum pentru staff-ul său. Va avea lângă el un antrenor cu licență PRO, pe care el nu o deține încă, mai anunță sursa citată.

Bun prieten cu președintele formației de la malul Dunarii, Dani Coman, Mutu este așteptat azi, în jurul orei 10:00, la Giurgiu, pentru a semna contractul.

În cazul în care va fi numit ”principal” la Astra, Adrian Mutu va debuta contra celor de la CFR Cluj, în duminica Paștelui.

Adrian Mutu este în prezent manager sportiv la echipa naţională, dar i-a anunţat deja pe cei de la FRF că pleacă la prima ofertă de a antrena.

Informația ȘOC apărută în această după-amiază. Fostul campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, a trecut prin mo... Revista presei sportive, 03.04.2018: s-a aflat numele viitorului patron al lui Dinamo; campioana Angliei rămâne fără ant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x