Antena Căutare

Andre Villas Boas a semnat pe trei ani cu Chelsea Londra

Chelsea a confirmat ca Andre Villas Boas va fi antrenorul echipei londoneze in urmatorii trei ani. Tehnicianul de 33 de ani a semnat cu formatia de pe Stamford Bridge dupa ce luni a demisionat de la FC Porto, alaturi de care, in sezonul trecut, a cucerit titlul de campioana, Cupa Portugaliei si trofeul Europa League.


Villas Boas a demisionat luni, prin intermediul unui fax, din functia de antrenor al lui FC Porto si ii urmeaza pe banca lui Chelsea italianului Carlo Ancelotti, demis la finalul sezonului trecut din cauza lipsei de rezultate. Echipa patronata de Roman Abramovich a platit catre castigatoarea ultimei editii de Europa League clauza de 15 milioane de euro, care i-a permis tehnicianului lusitan sa rupa intelegerea pe care o avea cu „dragonii".

Sub conducerea lui Villas Boas, FC porto a avut o stagiune incredibila, castigand campionatul fara infrangere, lucru pe care l-a mai reusit doar Benfica, in sezonul 1972/73, Cupa Portugaliei, dupa un succes cu 6-2 in finala cu Vitoria Guimaraes, si Europa League, la capatul unui parcurs in care a pierdut un singur meci, 0-1 pe teren propriu cu Sevilla.

Noul manager al lui Chelsea si-a inceput cariera la o varsta frageda, facand parte din stafful lui Sir Bobby Robson in perioada petrecuta de acesta la FC Porto, apoi a devenit asistent al lui Jose Mourinho la Porto, Chelsea si Inter Milano. In octombrie 2009 a preluat-o ca principal pe Academica, pe care a salvat-o de la retrogradare si a condus-o in semifinalele Cupei Ligii Portugaliei, inainte de a semna cu FC Porto.

Ramasa fara antrenor dupa demisia lui Andre Villas Boas, campioana Portugaliei s-a orientat rapid si l-a numit ca principal pe Vitor Pereira.

Biletele pentru meciul cu Argentina vor costa intre 50 si 700 de lei... Liga Campionilor, tragere la sorti: Oltchim in prima urna valorica, HCM Constanta in urna a patra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x