Antena Căutare

„Bătaie” în tribuna de la Roland-Garros. Tenismena Bianca Andreescu și-a pus mâinile în cap când a văzut ce a iscat în spatele ei

Bianca Andreescu a strălucit în turneul de Grand Slam de la Roland-Garros 2023.

bianca andreescu pe terenul de tenis Galerie
„Bătaie” în tribuna de la Roland-Garros. Tenismena Bianca Andreescu și-a pus mâinile în cap când a văzut ce a iscat în spatele ei | Profimedia, captură Twitter

Tenismena canadiană de origine română a făcut un gest care i-a alertat pe fanii din tribună. Iată ce a putut să facă sportiva, după ce s-a terminat meciul!

Citește și:

Gestul făcut de Bianca Andreescu la Roland-Garros i-a „tulburat” pe fanii din tribună

Bianca Andreescu nu a știut ce avea să se întâmple, după terminarea partidei de tenis de la Roland-Garros. Tenismena și-a aruncat prosopul, stând cu spatele la spectatori, timp în care fanii din tribună s-au „bătut” ca să-l prindă, scrie Ziare.com.

Când a văzut ce isterie a iscat, sportiva și-a pus mâinile în cap, neașteptându-se la asta. Postarea cu Bianca Andreescu a devenit imediat virală în mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Jucătoarea canadiană Bianca Andreescu, locul 42 WTA, a eliminat-o, marţi seară, pe sportiva belarusă Victoria Azarenka, numărul 18 mondial şi favorită 18, în primul tur al turneului de grand slam de la Roland-Garros, anunță News.ro.

Andreescu s-a impus cu scorul de 2-6, 6-3, 6-4, în două ore şi jumătate.

“O să fiu sinceră. Am început meciul gândindu-mă la bunica mea, pentru că îmbătrâneşte şi eu sunt foarte apropiată de ea. Mi-a spus: ‘Bianca, vreau mult să te văd câştigând încă un turneu major (n.r. – Andreescu a triumfat la Wimbledon în 2019)’.

Am avut asta în minte la un moment dat, când eram condusă cu 3-1. M-am şi emoţionat. În acel moment ceva a pornit în mine şi am început să joc mai bine. Mi-am spus că trebuie să schimb ceva. A fost un sentiment plăcut. Mi-a revenit spiritul de luptătoare”, a declarat Andreescu, potrivit site-ului WTA.

Sportiva canadiană a întâlnit-o și pe americanca Emma Navarro, locul 75 WTA. Joi, în turul doi, Bianca Andreescu a învins-o, la scor 6-1, 6-4, pe americanca Emma Navarro. Câștigătoare la US Open în 2019, Bianca nu trecuse până acum niciodată de turul al doilea în celelalte mari turnee de Grand Slam, mai scrie Ziare.com.

Irina Begu, locul 27 WTA şi cap de serie 27, va juca astăzi pentru un loc în optimile de finală ale turneului de la Roland-Garros.

Românca o va întâlni pe sportiva din Cehia Karolina Muchova, numărul 43 mondial.

Meciul va fi ultimul al zilei pe terenul Simonne-Mathieu, după două confruntări de simplu masculin şi una de simplu feminin. Primul meci de pe terenul respectiv va începe la ora 12.00.

Cele două sportive au mai fost adversare de două ori, la Roland-Garros în 2019 şi la Madrid în 2023, şi de fiecare dată câştigătoare a fost Begu.

Perechea Ana Bogdan/Bernarda Pera (România/SUA) a fost eliminată, miercuri, în primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Roland-Garros, notează News.ro.

Bogdan şi Pera au fost învinse de echipa Asia Muhammad/Giuliana Olmos (SUA/Mexic), cap de serie numărul 12, scor 7-6 (4), 6-4. Meciul a durat o oră şi 43 de minute.

Premiul pentru participarea în primul tur la dublu este de 17.000 de euro.

Perechea Monica Niculescu/Makoto Ninomiya (România/Japonia) a ratat, joi, calificarea în turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de la Roland-Garros.

Niculescu şi Ninomiya au fost învinse de echipa Timea Babos/Anna Danilina (Ungaria/Kazahstan), scor 6-1, 6-1, într-o oră şi două minute.

Singura româncă rămasă în competiţiie pe tabloul de dublu este Gabriela Ruse. Ruse şi colega sa, Marta Kostiuk (Ucraina), cap de serie numărul 13, sunt calificate în turul doi. Ele vor întâlni perechea Kirsten Flipkens/Shelby Rogers (Belgia/SUA).

Rică Răducanu, veste tristă de la medici: “Nu sunt deloc bine”. Care este starea lui de sănătate în aceste momente... Nuntă mare în fotbal! Cristi Manea de la CFR Cluj s-a căsătorit cu Irina Deaconescu. Ce locație de nuntă luxoasă au ales...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x