Antena Căutare

”Beția alb-roșie” s-a întâmplat! Șeful lui Dinamo i-a dat în vileag pe jucătorii lui Miriuță! Cinci titulari, OUT din lotul câinilor!

După mai multe zile în care au infirmat și au acuzat presa de ”rea voință”, dinamoviștii acuzați de ieșirea bahică de la Bacău au fost dați în vileag chiar de patronul echipei.

Supărat după eșecul cu Viitorul din Liga 1, Ionuț Negoiță a vorbit deschis despre presupusul incident care l-a avut în prim plan pe Steliano Filip înaintea meciului cu Aerostar Bacău din Cupa României. Patronul ”câinilor” a confirmat varianta apărută în presă, asta deși în ultimele zile mai mulți reprezentanți ai clubului roș-alb, în frunte cu Ionel Dănciulescu, au negat cu vehemență cele întâmplate.

”Am încercat să fiu rezonabil, dar ceea ce s-a scris despre el în noaptea aceea e adevărat. A fost o beţie până spre dimineaţă. Te întrebi pe urmă de ce are crampe, de ce nu joacă fotbaliștii? Uitaţi-vă cum îl învârt fotbaliştii de la Viitorul pe Filip ca pe titirez” a spus Negoiță aseară

După aceste declarații, antrenorul lui Dinamo, Vasile Miriuță, a primit mână liberă pentru a tăia în carne vie.Astfel, conform gsp.ro, Miriuță e decis să dea afară nu mai puțin de 5 titulari.

”Cât timp mai sunt eu la echipă nu vreau să-i mai văd pe cei 5 (Steliano Filip, Hanca, Dudea, Costache și Nedelcearu) la antrenamente. Nu se poate așa ceva! Nu vreau să am jucători fără caracter la meciuri”, ar fi spus tehnicianul.

Steliano Filip, Hanca, Dudea, Costache și Nedelcearu au fost titulari în meciul pierdut cu Viitorul, scor 0-4.

VIDEO: Imaginile anului în fotbalul românesc vin de la meciul Dinamo-Viitorul! De câți suporteri e nevoie pentru a desch... Se realizează trădarea anului: Nemec la FCSB ? Patronul lui Dinamo, Ionuț Negoiță, a oferit răspunsul: ”E greu să îl țin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x