Antena Căutare

Catalina Ponor se logodeste dupa olimpiada. Vezi cine este iubitul gimnastei!

Catalina Ponor va deveni sotia unui gimnast din Puerto Rico. Sportiva romanca si Tommy Ramos au o relatie de un an si jumatate si au reusit sa-si tina dragostea departe de ochii presei inaintea olimpiadei de la Londra, la care au participat amandoi.

Tommy Ramos are 26 de ani si a urmat cursurile unei facultati de arhitectura din Statele Unite ale Americii. Tanarul este singurul gimnast din Purto Rico ce a participat la Jocurile Olimpice de la Londra. El este specialist la proba de inele si s-a clasat pe locul sase in finala la acest aparat.

Gimnastul si Catalina Ponor s-au cunoscut in urma cu un an si jumatate si s-au indragostit la prima vedere. S-au vazut pentru prima data in sala de gimnastica, la un concurs international. Au tinut legatura pe internet, iar in ultima perioada s-au vazut mai des pentru ca sportivul s-a antrenat pentru olimpiada la Izvorani.

Dupa ce Jocurile Olimpice se vor incheia, Catalina si Tommy se vor logodi la Constanta si vor organiza o petrecere restransa, in familie.

Foto: Facebook

GALERIE FOTO! Vezi cele mai tari imagini surprinse la Jocurile Olimpice!... Acum patru ani, concura matol! Azi e campion olimpic! Video de senzatie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x