Antena Căutare

Ce Steaua sau Dinamo? Chipciu e dorit in Portugalia

Jucatorul care le-a pus pe jar pe Dinamo si Steaua, brasoveanul Alexandru Chipciu, le-a luat mintile si echipelor din afara. Evolutia fulminanta din acest inceput de campionat si golul marcat impotriva Greciei, in amicalul de la Altach, l-au adus pe Chipciu in atentia unor cluburi din Portugalia.

Conform tehnicianului Marius Sumudica, nu una, ci doua echipe din Liga Sagres il vor pe mijlocasul de 22 de ani.

"Chipciu este un fotbalist cu calitati foarte mari, care a atras atentia multor cluburi mari de la noi, dar sa stiti ca de el s-au interesat si echipe de afara. M-au sunat doi impresari din Portugalia sa se intereseze de el. Nu pot sa fac eu evaluari despre cat valoreaza. Daca as fi la o casa de amanet, l-as pune pe cantar si as spune, dar asa...", a spus Sumudica.

Tehnicianul l-a sfatuit pe jucator sa cantareasca bine urmatoarea sa miscare si l-a avertizat ca un transfer la Steaua sau Dinamo nu inseamna neaparat un pas inainte.

"Trebuie sa ai maturitate cand ajungi la o echipa din Bucuresti sau la o echipa mare de afara. Am patit-o si eu cu Rapidul la 26 de ani. Dadusem 17 goluri la Sportul si nu am reusit sa ma adaptez deloc la o echipa precum Rapid, asa ca dupa sase luni m-am intors de unde am plecat. In fotbal, pasii mari trebuiesc facuti cu mare grija", a mai spus antrenorul Brasovului.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Conducerea lui ”U” aduce dovezi: ”Exista bilete la derby care costa un leu si se impart prin Cluj!”... Jorge Costa se teme de arbitri: "Sper sa greseasca mai putin decat in meciul cu Dinamo!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x