Antena Căutare

ULTIMA ORĂ! CFR Cluj a anunțat numele antrenorului pentru viitorul sezon! Dat ca și plecat în China, Dan Petrescu a luat decizia finală

CFR Cluj a câștigat titlul de campioană în Liga 1, iar la câteva ore distanță a aflat cine o va conduce în dificila aventură către grupele Ligii Campionilor. Dan Petrescu i-a adus CFR-ului al 4-lea trofeu de campioană a României.

CFR Cluj a câștigat titlul de campioană în Liga 1, iar la câteva ore distanță a aflat cine o va conduce în dificila aventură către grupele Ligii Campionilor. Dan Petrescu i-a adus CFR-ului al 4-lea trofeu de campioană a României. În ciuda incertitudinilor legate de viitorul său în Gruia, lucrurile par din ce în ce mai clare după ultimele reacții.

Imediat după victoria de titlu cu Viitorul, Dan Petrescu a anunțat că va fi pe banca feroviarilor şi în stagiunea viitoare.

”Îmi doresc să facem mai mult. Voi discuta cu patronii. Sigur, în gupele Champions League este imposibil să ajungem, dar în grupele Europa League putem ajunge. Și aici dacă sunt antrenor nu am frică de nimeni și voi lupta.

Am 2 ani contract și din punctul meu de vedere vreau să rămân. Eu nu am ce condiții să pun, dacă am contract pe 2 ani. Nu vreau să fac prea mari schimbări și să rup clubul în două. Avem nevoie de jucători tineri, mai ales la mijloc”, a explicat Dan Petrescu, la TV Digi Sport.

Astăzi, Iuliu Mureşan, președintele ardelenulor, a ținut şi el să specifice că antrenorul va rămâne, după discuţia avută cu patronul Neluţ Varga.

”Dan Petrescu rămâne. Am vorbit cu patronul echipei care mi-a spus că rămâne. Şi Dan Petrescu a spus asta. Ca orice om, Dan Petrescu are o persoană - două extrem de apropiate, cu care împărtășește toate detaliile. Și el le-a spus acestora că nu vrea să plece", a comentat preşedintele CFR-ului pentru aceeași sursă.

În urmă cu nici două luni de zile, pe 30 aprilie, Dan Petrescu era dat ca și plecat în China. Atunci, au apărut zvonuri conform cărora Petrescu ar fi semnat deja cu chinezii de la Guizhou.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dan Petrescu a mai antrenat în carieră echipele Sportul Studenţesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al-Arabi, ASA Tg. Mureş, Jiangsu Sainty şi Al Nasr Dubai.

Biletul Zilei 21.05.2018. Meciurile sigure de luni ne aduc profitul... Biletul Zilei 21.05.2018. Mizăm pe meciurile spectacol pentru un nou win!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x