Antena Căutare

Maccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Roș-albaștrii, în turul trei Champions League. Meciul s-a văzut liveVIDEO pe Antena 1 și AntenaPLAY!

FCSB a învins-o pe Maccabi Tel Aviv, în deplasare, scor 1-0, în meciul retur din turul II preliminar al Champions League, în direct la Antena 1 şi pe AntenaPLAY. Singurul gol al partidei a fost înscris de William Baeten în minutul 90.

Baeten a dat lovitura și a trimis-o pe FCSB în turul trei Champions League | hepta.ro

În prima manșă disputată pe stadionul Ghencea, ”roș-albaștrii” și israelienii au încheiat la egalitate, scor 1-1. Din cauza faptului că Israel este o țară aflată în război, partida retur nu s-a jucat pe stadionul lui Maccabi, ci pe Boznik Arena din Budapesta.

Pentru a obține calificarea în turul III al celei mai importante competiție inter-cluburi din Europa, elevii antrenați de Elias Charalambous aveau nevoie de un succes în fața israelienilor.

Victoria a venit în minutul 90, după un meci controlat în totalitate de formația roș-albastră, care a ratat câteva ocazii uriașe. Unicul gol a fost înscris de Wilian Baeten din pasa lui Daniel Popa, după un contraatac excelent.

FCSB va da piept în faza următoare a competiției cu Sparta Praga, care a trecut cu scorul general de 6-2 de Shamrock Rovers. Indiferent de deznodământul acestei ”duble”, campioana României și-a asigurat calificarea cel puțin în grupele Conference League.

Articolul continuă după reclamă

Partida Maccabi Tel Aviv – FCSB a fost LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY și liveTEXT și VIDEO pe a1.ro:

FINAL de meci!

Se arată cinci minute de prelungire de la margine!

min. 90: GOOOOL FCBS! Baeten deschide scorul după un contraatac școală al roș-albaștrilor.

min. 78: FCSB se joacă cu ocaziile! Phelipe centrează în fața porții pentru Daniel Popa, însă atacantul reia pe lângă poartă dintr-o poziție ideală.

min. 77: Iese Zahavi și intra Malede.

min. 75: O nouă schimbare la FCSB! Miculescu a fost înlocuit cu Daniel Popa.

min. 71: Primul șut pe poarta lui Târnovanu din acest meci a venit de la Zahavi, dar portarul roș-albaștrilor a respins în față.

min. 70: Baltaxa îi ia locul accidenatului Nachmias în formația gazdă.

min. 63: Încă o schimbare la FCSB! Alhassan intră în locul lui Darius Olaru.

min. 60: Baeten a trimis o centrare excelentă în șase metri, dar Luis Phelipe ratează o sansă incredibilă cu toată poarta în față!

A început repriza secundă!

Două schimbări la pauză în echipa roș-albastră. Phelipe i-a luat locul lui Ștefănescu, iar Baeten a intrat în locul lui Băluță. La gazde, Biton a fost schimbat cu Jehezkel.

Prima repriză se încheie după cinci minute de prelungire!

min. 37: Încă o ocazie imensă pentru FCSB! Olaru trage în forță din afara careului, însă Mishpati are un reflex senzațional și deviază mingea în transversală.

min. 25: Șutul lui Ștefănescu de la marginea careului de 16 metri este prins fără emoții de portarul gazdelor.

min. 10: Încă o ocazie pentru roș-albaștri! Adrian Șut a tras de la distanță, dar mingea s-a dus pe lângă poartă.

min. 6: OCAZIE URIAȘĂ pentru FCSB! După o minge recuperată în preajma careului gazdelor, Miculescu trage la colțul lung puțin pe lângă poarta lui Mishpati.

A început meciul!

Echipele de start

MACCABI: Mishpati – Nachmias, Shlomo, Asante, Davidzada – Do. Peretz, Van Overeem, Kanichowsky – Biton, Zahavi (cpt.), Addo

Rezerve: Melika, Amedi – Cohen, Malede, Hozez, Niddam, Jehezkel, Baltaxa, Abu Farchi, Rosen, Nawi, Bitton

Antrenor: Zarko Lazetic

FCSB: Târnovanu – Creţu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Şut, Lixandru – Stefănescu, Olaru, Băluţă – Miculescu

Rezerve: A. Vlad – Panțîru, Haruț, D.Popa, Kiki, Edjouma, Antwi, Chiricheș, Baeten, Musi, Alhassan, Luis Phelipe

Elias Charalambous: ”Un meci de genul acesta va fi decis de mici detalii”

La conferința de presă, Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul celor de la FCSB, este de părere că micile detalii vor face diferența în această confruntare.

”Din punctul meu de vedere, aşa cum v-am spus la început, câştigătoarea era clar că se va decide după meciul de mâine (n.r. miercuri, 31 iulie). Ne cunoaştem mai bine acum, cu siguranţă meciul se va decide la mici detalii. Trebuie să fim concentraţi 100%, să ne păstrăm energia, să fim competitivi şi în cea mai bună formă, pentru a putea trece în următorul tur.

Simt şi sunt sigur că jucătorii mei sunt concentraţi şi abia aşteaptă să joace mâine. Singurul lucru pe care îl avem în minte e să ne calificăm. Ştim că va fi greu, dar repet, trebuie să dăm tot ce avem mai bun pentru a ne face fanii fericiţi.

Aşa cum am mai spus-o, va fi 50-50. Am arătat că suntem două echipe egale. Un meci de genul acesta va fi decis de mici detalii, aşa văd eu lucrurile. Şansele sunt egale.

Nu ştiu dacă vor fi 90 de minute, dar vor fi prelungiri. (n.r. sunteţi pregătiţi şi pentru penalty-uri) Suntem pregătiţi pentru orice. În toate sesiunile de antrenamente, avem penalty-uri, nu aşteptăm doar astfel de meciuri pentru a ne antrena. Suntem pregătiţi, jucătorii sunt motivaţi”, a spus antrenorul FCSB-ului.

Câți suporteri ai FCSB-ului vor asista din tribune la returul cu Maccabi Tel Aviv

Cu doar o zi înainte de confruntarea de la Budapesta a fost făcut public și numărul fanilor care vor putea vedea meciul din tribunele stadionului pe care își dispută partidele de acasă FC Honved, echipă aflată în eșalonul 2 din Ungaria.

Potrivit Fanatik, israelienii le-au alocat 420 de bilete fanilor FCSB, iar acestea s-ar fi epuizat la distanță de doar câteva secunde de când au fost puse în vânzare. Astfel, campioana României va fi susținută de puțin peste 400 de suporteri în tribunele stadionului Boznik Arena din Budapesta.

De partea cealaltă, 7600 de fanii ai lui Maccabi ar urma să vină pe stadionul din Ungaria pentru a-și susține favoriții.

Pentru a se califica mai departe în turul III preliminar al Champions League, FCSB trebuie să câștige în fața campioanei Israelului. În eventualitatea în care vor reuși acest lucru, ”roș-albaștrii” vor da piept în faza următoare a competiției cu învingătoarea din ”dubla” Shamrock Rovers - Sparta Praga (în tur, cehii s-au impus cu 2-0, în deplasare).

Maccabi Tel Aviv – FCSB, liveVIDEO pe Antena 1 și AntenaPLAY, miercuri, ora 21:00

Partida Maccabi Tel Aviv – FCSB va fi LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY și liveTEXT și VIDEO pe a1.ro, miercuri, de la ora 21:00. Cele mai noi informații despre confruntarea ce va avea loc pe Boznik Arena din Budapesta, contand pentru turul II preliminar al Champions League, sunt și pe as.ro.

Cât a costat rochia purtată de Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi, la ședința foto dinainte de nuntă. Despre ce sumă est... Ce diferență de vârstă există între Nadia Comăneci și soțul ei. Cum s-au cunoscut cei doi, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x