Antena Căutare

Claudiu Keșeru le dă o veste importantă fanilor FCSB! Unde poate evolua atacantul naționalei din iarnă: ”Există această posibilitate...”

Săptămâna trecută, presa din Bulgaria anunța că golgheterul campioanei Ludogoreț, Claudiu Keșeru, este foarte aproape de un transfer la liderul Ligii 1, FCSB. Gigi Becali a dezmințit informația într-o primă fază, însă ulterior a revenit și a spus că totul e posibil din iarnă.

Aseară, imediat după meciul amical România - Turcia, scor final 2-0, în care a fost titular, Claudiu Keșeru a oferit o declarație care le dă speranțe fanilor FCSB. Dat ca ”înțeles cu Gigi Becali” de către presa bulgară, Claudiu Keşeru nu exclude posibilitatea de a reveni în Liga 1.

”În momentul de faţă nu e posibil. În primul rând trebuie să îmi clarific eu situaţia la club, urmează să am o discuţie cu patronul echipei şi mai departe vom vedea în ce sens o iau. Există posibilitatea unei prelungiri de contract, sau sa închei contractul în iunie, sau să plec în iarna.

Cu siguranţă e un subiect sensibil pentru mine, dar repet, încă e prea devreme pentru a discuta de aspectul ăsta”, a declarat Keşeru la Telekomsport.

Atacantul de 30 de ani mai are contract cu Ludogoreţ până în vara viitoare. Keşeru evoluează pentru Ludogoreţ din 2015, reuşind să înscrie de 54 de ori.

Claudiu Keșeru a mai evoluat la Steaua între 2014 şi 2015, perioadă în care a reuşit 28 de goluri în 48 de meciuri în toate competiţiile.

VIDEO: SCANDAL MONSTRU iscat de Hațegan la barajul pentru CM Irlanda de Nord - Elveția. Românul, acuzat dur de gazde dup... Fanii turci și-au pierdut răbdarea cu Mircea Lucescu! Valuri de mesaje critice la adresa antrenorului român după eșecul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x