Antena Căutare

Galerie FOTO | Un fotbalist celebru de la FCSB, relație explozivă cu ”Prințesa Instagramului”. Cum arată bomba sexy. Prima reacție a lui Becali

Fotbaliștii de la FCSB rămân în continuare o țintă importantă pentru fetele din Capitală. Puștii de milioane a lui Gigi Becali înscriu pe bandă rulantă în viața personală, iar asta, uneori, le afectează performanțele din teren.

Fotbaliștii de la FCSB rămân în continuare o țintă importantă pentru fetele din Capitală. Puștii de milioane a lui Gigi Becali înscriu pe bandă rulantă în viața personală, iar asta, uneori, le afectează performanțele din teren. Recent, un jucător abia adus la echipa roș-albastră și-a schimbat partenera de viață.

Cristi Manea s-a transferat de curând la FCSB, iar mutarea a venit și cu o noutate în viața personală. Fundașul dreapta a reușit s-o ”combine” pe ”Prințesa Instagramului”, așa cum anunță Cancan. Dar cine e această prințesă care a căzut în brațele noului rege al salariilor de la FCSB?

Este vorba despre tânăra Irina Deaconescu, fată urmărită de aproape 600.000 de oameni pe Instagram. Pozele sexy și instastory-urile spectaculoase l-au cucerit definitiv pe Cristi Manea, iar cei doi îndrăgostiți au decis să formeze o pereche în adevăratul sens al cuvântului.

Chiar dacă, pentru moment, nu s-au afișat împreună, apropiații celor doi susțin că perechea are șanse mari să reziste mult timp de acum încolo.

CUM A REACȚIONAT BECALI

Gigi e foarte atent la viața personală a fotbaliștilor pe care îi plătește cu sute de mii de euro pe an, așa că a cerut să fie informat în cazul în care unul dintre jucători începe să joace mai mult în dormitor decât pe teren.

Astfel, cu o nouă relație la orizont, Becali s-ar fi interesat deja dacă Manea are gânduri frumoase cu noua cucerire și i-a transmis fundașului dreapta că dacă prestațiile lui vor fi afectate, atunci va rămâne pe banca de rezerve, acolo unde este ținut în continuare de vali Crețu, titularul din banda dreaptă a FCSB-ului.

Messi, despre relaţia cu Griezmann: Nu avem nicio problemă, încercăm să ne obişnuim unul cu altul... Caroline Wozniacki s-a calificat în sferturi la Beijing...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x